Η απίστευτη διερμηνέας της νοηματικής «τα σπάει» σε συναυλία του Eminem | 0 bovary.gr
Η απίστευτη διερμηνέας της νοηματικής «τα σπάει» σε συναυλία του Eminem | 0 bovary.gr
HOLLY MANIATTY

Η απίστευτη διερμηνέας της νοηματικής «τα σπάει» σε συναυλία του Eminem


Όσοι γνωρίζουν τον ραπ Eminem, μπορούν πολύ καλά να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να τον ακολουθήσουν σε κάποιο από τα κομμάτια του. 

Ο ρυθμός με τον οποίο οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα του είναι καταιγιστικός, πράγμα που κάνει αδύνατη την ατάκα «Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί» σε μια συναυλία. Οι ειδήμονες μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι ο πιο γρήγορος ράπερ του κόσμου, αφού μπορεί να εκφέρει 100 λέξεις σε 15 δευτερόλεπτα. 

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο (μα πόσο) δύσκολο είναι για μια διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας να μεταφέρει στο κοινό κωφών τα τραγούδια, στη νοηματική γλώσσα και μάλιστα, ζωντανά, σε συναυλία. 

Αυτό το σχεδόν απίθανο εγχείρημα, όχι μόνο έφερε εις πέρας η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας, Holly Maniaty, αλλά έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, με τις κάμερες και τα κινητά να έχουν εστιάσει πάνω της και όχι στον διάσημο ράπερ, κατά τη διάρκεια συναυλίας του. 

Η Holly κατάφερε το ακατόρθωτο. Ακολούθησε κατά πόδας τον Eminem, χωρίς να σταματήσει δευτερόλεπτο να διασκεδάζει και η ίδια. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες στρέφονται στη Holly. Η συναυλία του Snoop Dogg στη Νέα Ορλεάνη, με την Holly στη διερμηνία έγινε ένα από τα πιο viral video στο Facebook πρόσφατα.

Σε κάθε μεγάλη συναυλία, η σπουδαία αυτή γυναίκα καταφέρνει να κάνει προσβάσιμη τη μουσική σε Άτομα με προβλήματα ακοής. Και κάθε φορά το κάνει με μεγαλύτερο πάθος.