Η ανοιξιάτικη συλλογή των H&M θα κάνει το σπίτι σου ένα παστέλ, ρομαντικό παραμύθι | 0 bovary.gr
Η ανοιξιάτικη συλλογή των H&M θα κάνει το σπίτι σου ένα παστέλ, ρομαντικό παραμύθι | 0 bovary.gr
15|01|2018 11:50
SHARE
Η&Μ ΗΟΜΕ

Η ανοιξιάτικη συλλογή των H&M θα κάνει το σπίτι σου ένα παστέλ, ρομαντικό παραμύθι


Η άνοιξη βρήκε τρόπο να «ανθίσει» μέσα στον χειμώνα.

Μια νέα συλλογή από τα H&M είναι εδώ.

Σε λίγους μήνες, η άνοιξη θα μπει και πάλι μέσα στο σπίτι μας και με το αεράκι της και τα χρώματά της θα ανανεώσει τη διάθεσή μας. Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή των H&M ντύνει το σπίτι με φρεσκάδα και με τις απαλές αποχρώσεις της κάνει κάθε γωνιά να αποπνέει ηρεμία. Για τα H&M η άνοιξη έχει ένα απαλό ροζ, σαν καραμέλα. Eχει βαθύ κόκκινο.

Κινείται σε γήινους τόνους και έχει διάθεση για cozy στιγμές.

Η συλλογή των H&Μ για την άνοιξη είναι αέρινη και μπαίνει σε κάθε γωνιά του σπιτιού με διακριτικότητα. Το σπίτι είναι το καταφύγιο ηρεμίας στην καθημερινότητα: αγκαλιάζει αυτό που είμαστε και μας δίνει δυνάμεις για τη συνέχεια. Κι εμείς, με τη σειρά μας οφείλουμε να το αγκαλιάζουμε με τις σωστές διακοσμητικές επιλογές. Η άνοιξη στα H&M δεν έχει το έντονο βιολετί που προτείνει η Pantone για φέτος, ούτε το πράσινο που είδαμε να κυριαρχεί την περασμένη σεζόν.

Εχει το απαλό ροζ της συντροφικότητας και της ηρεμίας.

Ο,τι, δηλαδή, μας χρειάζεται για να έχουμε ισορροπία στην καθημερινότητά μας. Στο καθιστικό και την τραπεζαρία, το μπάνιο, την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, η συλλογή Η&Μ δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το σπίτι μας την φετινή άνοιξη θα έχει τα χρώματα που θα φέρουν την θετική ενέργεια που μας μεταμορφώνει. Στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ήρεμος ύπνος, δείπνα με στιλ, καφές στο καθιστικό που μας εμπνέει: όλα με ένα διακοσμητικό άγγιγμα που δεν μας κοστίζει ακριβά αλλά μας αλλάζει την καθημερινότητα.