Colors Urban -Το πολύχρωμο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό design | 0 bovary.gr
Colors Urban -Το πολύχρωμο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό design | 0 bovary.gr
COLORS HOTELS

Colors Urban -Το πολύχρωμο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό design


Το ξενοδοχείο Colors Urban βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σίγουρα δεν είναι ένα ξενοδοχείο σαν όλα τα άλλα.

Μόλις κέρδισε βραβείο Design σε διεθνή διαγωνισμό για τον απίστευτο σχεδιασμό και την ιδιαιτερότητα των χώρων του! Τα βραβεία German Design Awards διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια και οι νικητές κρίνονται για την πρωτοποριακή συνεισφορά τους στον διεθνή σχεδιασμό.

To design καθώς και η συνολική εμφάνιση και διακόσμηση του ξενοδοχείου βασίζονται στην ιδέα της θεματικής αίθουσας.

Τα θέματα (όπως η φύση, η μουσική, ο κινηματογράφος, τα κόμικς, η αστρονομία και τα βιβλία) καθιστούν το κάθε δωμάτιο μοναδικό, διαφοροποιώντας το ως προς τον σχεδιασμό επίπλων, τις αποχρώσεις, τις ταπετσαρίες και τα γραφικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται.

Eίναι μοντέρνο, νεανικό και συνδυάζει industrial γραμμές με pop art στοιχεία.

Πρόκειται για το τρίτο διαμαντάκι τη αλυσίδας των Colors Hotels, του Φώτη και Χριστίνας Δρακοπούλου.

Urban Soul Project
Urban Soul Project

 Φιλοξενείται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο του 1925, επί της Τσιμισκή και αυτή ακριβώς ήταν η πρόκληση για τη σχεδιαστική ομάδα που ανέλαβε το project. Το ελληνικό studio Urban Soul Project ήθελε απόλυτα σύγχρονο design σε ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στον σύγχρονο ταξιδιώτη!

ψηλοτάβανα, δωμάτια έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από το τυπικό. Αυτό επιτρέπει την ιδιαίτερη διάταξη των επίπλων (π.χ το κρεβάτι είναι τοποθετημένο στο κέντρο του δωματίου) και την τοποθέτηση ραφιών και ντουλαπών, με στόχο την εξοικονόμηση και αξιοποίηση όλου του χώρου. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και ξύλο και είναι εξατομικευμένα για κάθε δωμάτιο.

Urban Soul Project
Urban Soul Project

Παντού πρωταγωνιστεί, τι άλλο από το χρώμα! Κανένα δωμάτιο δεν είναι βαρετό και μονότονο! Το καθένα είναι πλημμυρισμένο από πάνω ως κάτω με έντονα ποπ χρώματα που σου φτιάχνουν την διάθεση

Το Colors Urban διαθέτει υπέροχο και ατμοσφαιρικό Garden bar, ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει γεύσεις από την Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο και δροσιστικά κοκτέιλ ! Επιπλέον λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος spa, όπου εφαρμόζονται πρακτικές μασάζ από ανατολή και δύση που οδηγούν στην απόλυτη χαλάρωση.

Όλα αυτά μπορεί κανείς να τα βρει σε έναν χώρο στην καρδιά της πόλης που προσφέρει κάτι παραπάνω από απλή διαμονή, μια ξεχωριστή και... βραβευμένη εμπειρία!

colorshotel.gr