Pedicure/Shutterstock
Pedicure/Shutterstock
PEDICURE

Βρέθηκε η πιο sexy απόχρωση για πεντικιούρ -Όχι δεν είναι το κόκκινο


Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι χαμηλές ακόμη, ωστόσο τα πέδιλα είναι must στο γυναικείο στιλ. Και για να τα φορέσουμε απαιτείται να έχουμε περιποιημένα άκρα.

Εκτός από αυτό είναι απαραίτητο να περιποιούμαστε τα άκρα των ποδιών μας όλο το χρόνο. Ανεξάρτητα από το βερνίκι, είναι απαραίτητο τουλάχιστον μία φορά το μήνα να τα φέρνουμε στο κατάλληλο μήκος, να αφαιρούμε παρανυχίδες και πετσάκια που είναι εκτός σχήματος και φυσικά να φροντίζουμε τις φτέρνες μας.

Αποφεύγουμε τα μακριά μήκη, φροντίζουμε ιδανικά η βάση των νυχιών να τελειώνει εκεί που τελειώνει και το δέρμα και επιλέγουμε το σχήμα που μας ταιριάζει καλύτερα, τετραγωνισμένα ή πιο οβάλ.

Σχετικά με το χρώμα που μπορούμε να επιλέξουμε για το πεντικιούρ, υπάρχει μία απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είναι ιδανική για το χειμώνα που η επιδερμίδα μας είναι πιο λευκή αλλά και το καλοκαίρι και είναι η πιο sexy.

 

Denim Look με πέδιλα/Shutterstock
Denim Look με πέδιλα/Shutterstock

Το χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι το πιο sexy είναι το μαύρο ή το σκούρο μπορντό που με δυσκολία μπορεί κανείς να καταλάβει ότι δεν είναι μαύρο.

Επιλέξτε το χειμώνα, καλοκαίρι και συνδυάστε το με τα sexy πέδιλά σας.

Είναι μία κλασσική απόχρωση με rock χαρακτήρα που δίνει στιλ στο γυναικείο πεντικιούρ. Αποφύγετε τις matte αποχρώσεις και πείτε ναι στο κλασσικό χρώμα που γυαλίζει.

Black Pedicure/Shutterstock
Black Pedicure/Shutterstock

Επίσης για το πεντικιούρ σας να αποφεύγετε και τα περίτεχνα σχέδια. Αρχικά γιατί το χειμώνα με τα κλειστά παπούτσια μπορεί να χαλάσουν και ύστερα γιατί είναι πιο sexy και δυνατό ένα μονόχρωμο πεντικιούρ.

Δοκιμάστε στα νύχια των ποδιών σας το μαύρο ή μία σκούρα απόχρωση του μπορντό και καταλήξτε σε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Διαβάστε ακόμη: Το κούρεμα που ταιριάζει γάντι στις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο
Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο makeup trend -Θέλουμε να το υιοθετήσουμε από σήμερα