Shutterstock
Shutterstock
ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα μυστικά για να δώσεις χρώμα στο μακιγιάζ σύμφωνα με κορυφαίο make up artist


Το μακιγιάζ όπως και το στιλ είναι το πιο όμορφο γυναικείο παιχνίδι.

Αυτός είναι και ένας λόγος που το λατρεύουμε. Το γεγονός ότι μας επιτρέπει να γίνουμε δημιουργικές και να απελευθερώσουμε όλη μας την φαντασία και να παίξουμε με διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Καμβάς μας γίνεται το ίδιο μας το πρόσωπο. Και κάπως έτσι η ομορφιά παίρνει χρώμα και έχουμε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν το κάνουμε σωστά, άλλες πάλι θέλουμε απλά να γινόμαστε όλο και καλύτερες, να βελτιώνουμε την τεχνική μας και να δημιουργούμε μόνες μας ανεπανάληπτα make up looks. Μπερδευόμαστε ανάμεσα στις τάσεις και σε αυτό που μας πηγαίνει περισσότερο και δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Τότε είναι που αναζητάμε τις συμβουλές των ειδικών.

Αυτών που ξέρουν καλύτερα από όλους τα σωστά βήματα για υπέροχο μακιγιάζ με έμφαση στο χρώμα, σε χείλη,μάτια και μάγουλα. Ο creative και image director του οίκου Dior make up, Peter Philips, είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους στο είδος. Μπορεί ο ίδιος να θεωρείται ο master του μινιμαλισμού, μοιράζεται όμως στην Vogue τα πιο ενδιαφέροντα tips και συμβουλές, για το απόλυτο μακιγιάζ με χρώμα και εμείς φυσικά κρατάμε τις απαραίτητες σημειώσεις.

Εσύ θα μείνεις αδιάβαστη;

Dior
Dior

1 Αψηφήστε τους κανόνες

«Υπήρξε μια εποχή που υπαγορεύτηκαν τα πάντα για το μακιγιάζ. Αν είχατε μπλε μάτια σήμαινε πως δεν μπορούσατε να φορέσετε μπλε σκιά ματιών. Σήμερα είναι όλα έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα σας και το πώς επιθυμείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας».

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @peterphilipsmakeup στις 12 Δεκ, 2017 στις 10:05 μμ PST

 

2 Το ρουζ είναι σημαντικό

«Όταν κοιτάζετε ένα πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη είναι τα κύρια σημεία εστίασης. Αλλά ποτέ μην ξεχνάτε τα μάγουλα. Εφαρμόστε ρουζ κάθε φορά που κάνετε το μακιγιάζ σας, αφού είναι το στοιχείο που συνδέει τα πάντα μαζί. Μπορεί να σας βοηθήσει πολύ όταν παίζετε με χρώμα».

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @peterphilipsmakeup στις 2 Απρ, 2017 στις 9:21 μμ PDT

 

3 Αγκαλιάστε την διαφορετικότητα

«Αν είστε κορίτσι που εκφράζεται με τολμηρό χρώμα, αυτό είναι καλό. Αν πάλι το αποφεύγετε γενικά, δεν χρειάζεται να πιέζεστε και να το φορέσετε απλά επειδή είναι τάση. Δοκιμάστε το στο πρόσωπο σας, και αν δεν σας αρέσει, ξεβαφτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη».

 

4 Οι τάσεις έρχονται από το παρελθόν

«Οι τάσεις στο μακιγιάζ επιστρέφουν κάθε φορά απο το παρελθόν. Το make-up από μόνο του είναι τόσο μεγάλο και είναι κι αυτό μια τάση. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πραγματικά διασκεδάζουν με make-up, θα φαινόταν αδιανόητο πριν από 10 χρόνια. Τα social media άνοιξαν πολλές πόρτες. Boήθησαν πραγματικά το μακιγιάζ, επειδή οι γυναίκες βλέπουν συνεχώς τους άλλους να το εφαρμόζουν μόνοι τους ο καθένας με τον τρόπο του. Έκαναν το make-up δημοκρατικό για όλους».

5 Μη νοιάζεστε τόσο να δείχνετε in fashion

«Όταν δημιουργώ τις συλλογές μου πάντα βεβαιώνω ότι το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής είναι εύκολο να φορεθεί και εγγυάται την ομορφιά χωρίς την πίεση να είναι fashionable. Επειδή δεν θέλει κάθε γυναίκα να είναι fashionable και τόσο μοντέρνα, αλλά είναι βέβαιο πως όλες θέλουν να δείχνουν όμορφες».