Shutterstock
Shutterstock
TO ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΕΡΟΥΜ

Eνα μπουκαλάκι από αυτό το αντιγηραντικό serum πωλείται κάθε λεπτό σε όλον τον κόσμο


Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη. Κάθε γυναίκα επιθυμεί η επιδερμίδα του προσώπου της να αντανακλά λάμψη και ομορφιά.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της επιδερμίδας του προσώπου είναι ο χρόνος που περνά και αφήνει τα σημάδια του, άλλοτε μικρά και άλλοτε πιο σοβαρά, πράγμα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο τρόπος ζωής, η καθημερινή φροντίδα, η κληρονομικότητα είναι κάποιοι από αυτούς. Ανέκαθεν οι γυναίκες έψαχναν τρόπους και τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα για να διατηρήσουν την όψη του προσώπου τους, όσο το δυνατόν πιο φρέσκια και νεανική σε κάθε ηλικία.

Η επανάσταση στην αντιγηραντική φροντίδα έφτασε!

Τώρα μια από της κορυφαίες εταιρίες στο είδος της, που οι γυναίκες γνωρίζουν και εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες, η Kiehl’s κρατά πλέον τα σκήπτρα στην αντιγηραντική φροντίδα και περιποίηση του προσώπου με ένα συγκεκριμένο προιόν που έχει φτάσει να πωλείται ένα κομμάτι το λεπτό, ανά τον κόσμο.

Η αλλαγή όπως φαίνεται είναι πάντα καλή, ειδικά όταν μία κλασική, επαναστατική φόρμουλα ενισχύεται και γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική.

Shutterstock
Shutterstock

Αυτό συνέβη ακριβώς με το Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate. Το προϊόν είναι τόσο πολύ δημοφιλές που έχουν πωληθεί συνολικά 5 εκατομμύρια μπουκάλια από την κυκλοφορία του.

Το μυστικό του μοναδικού αυτού serum; Μέχρι τώρα το προιόν που γνωρίζαμε χρησιμοποιούσε 10,5% καθαρή, βιταμίνη C για να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, να βελτιώσει την υφή του δέρματος, να επαναφέρει την λάμψη. Μετά από χρόνια έρευνας, δοκιμών και μελετών, το ίδιο καφέ μπουκάλι που αγαπάς έχει πάρει μια τεράστια αναβάθμιση, μία που είναι απίστευτα εντυπωσιακή. Ενώ το μπουκάλι εξακολουθεί να φαίνεται το ίδιο, πλέον διαθέτει 12,5% βιταμίνη C και το σούπερ συστατικό που όλοι ξέρουμε και αναζητάμε στα προιόντα περιποίησης του προσώπου μας, το υαλουρονικό οξύ.

 

Kiehl's
Kiehl's

Δεν είναι μόνο ένα απίθανο booster ενυδάτωσης του δέρματος, αλλά τονώνει την επιδερμίδα, την «γεμίζει», με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να είναι λιγότερο ορατές, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Η παντοδύναμη σύνθεση του συνοδεύεται από υπέροχο άρωμα εσπεριδοειδών, ντελικάτο και δροσερό, ευχάριστο να το απλώνεις στο πρόσωπο σου.

Μετά από όλα αυτά, το συστήνουμε όχι εμείς, αλλά οι ίδιες οι γυναίκες που φαίνεται να το έχουν λατρέψει. Αν δεν το έχεις ήδη κάνε, δοκίμασε το!

Kiehl's
Kiehl's