The street pie
The street pie
ΜΟΔΑ 2018

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην γκαρνταρόμπα μας το 2018 -Τι θα μας επηρεάσει


Το 2018 μπήκε ήδη δυναμικά και όπως κάθε νέα αρχή, ζητάει αλλαγή και ανανέωση.

Αλλαγή ιδεών αλλά και γιατί όχι στιλ. Όχι δεν χρειάζεται να πετάξετε τίποτα από την ντουλάπα σας. Μικρές κινήσεις και αλλαγές, διαφορετικοί συνδυασμοί και ορισμένες προσθήκες αρκούν για να αναβαθμίσετε το στιλ σας και να ανανεώσετε την διάθεση σας μέσα στους επόμενους μήνες.

Η μόδα έτσι κι αλλιώς είναι ένας τρόπος να εκφράσετε την κάθε σας διάθεση και έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Στόχος να γινόμαστε όλο και καλύτερες και να το κάνουμε για εμάς και για κανέναν άλλο. Βασική προϋπόθεση; Στιλ και απαράμιλλη κομψότητα.

Ποιες είναι όμως οι αλλαγές που θα γίνουν στην γκαρνταρόμπα μας το 2018; Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία που δείχνουν όσα θα είναι Hot!

Tα κομμάτια που αγόρασες πέρυσι εννοείται πως παραμένουν στην μόδα, απλά φαίνεται πως την άνοιξη θα τα φορέσουμε λίγο διαφορετικά. Πως το ξέρουμε; Στοιχεία από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησής αποκαλύπτουν τις τάσεις του 2018 και όσα ψάχνουν περισσότερο οι γυναίκες.

Χρώματα και σχέδια αλλάζουν, γίνονται πιο φωτεινά και αισιόδοξα. Η μόδα γίνεται πιο προσιτή και παραμένει cool, ενώ το παιχνίδι του στιλ κρίνεται για ακόμη μία φορά στις λεπτομέρειες!

Τα κορίτσια της μόδας όπως πάντα είναι έμπνευση. Ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να αλλάξεις αυτή τη χρονιά και θα είσαι πάντα stylish και ενημερωμένη.

The street pie
The street pie

Το ροζ φεύγει και την θέση του παίρνει το ζωηρό, έντονο κίτρινο.

Η απόχρωση που θα βλέπουμε παντού είναι το κίτρινο. Οι μεγαλύτερες fashion bloggers το έχουν ήδη υιοθετήσει και δημιουργού τα πιο φρέσκα και χαρούμενα σύνολα!

 

 

Τα 80s είναι τα νέα 90s

Τα κλειδιά της επόμενης σεζόν είναι το ανδρικό καρό σε κοστούμια, περισσότερη ασυμμετρία, μεταλλικά υφάσματα και την επιστροφή του σούπερ-λειτουργικού belt bag, κοινώς τσαντάκι μέσης . Από τα shows για την άνοιξη του ‘18 στην ντουλάπα μας και στην συνέχεια στον δρόμο.

 

 

Η μόδα αποκτά συνείδηση

Όταν τεράστια ονόματα της μόδας όπως ο οίκος Gucci λένε όχι στην γούνα, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δείχνουν σεβασμό και να ακολουθούν την ίδια στάση και αρχή. Η μόδα μπορεί να διαμορφώσει συνείδησή και η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Περιμένουμε κι άλλα brand να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Gucci όπως επίσης οι καταναλωτές θα ενημερωθούν περισσότερο για το vegan leather και το εργαστηριακό μετάξι.

 

 

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν τους ώμους κάνουν χώρο για αυτές που αναδεικνύουν το στήθος.

Αποχαιρετάμε το off shoulder τοπ και φόρεμα και καλωσορίζουμε τα μπούστάκια. Alexander Wang, Helmut Lang και Fendi συμφωνού πως μετά τον κορσέ είναι η ώρα για τα bra top με εξωτερικές ραφές και διακοσμητικά στοιχεία να πάρουν την σκυτάλη του στιλ.

 

 

Το Meghan Markle εφέ

Aνάμεσα σε αυτά που θα μας επηρεάσουν, βρίσκεται και ο γάμος του πρίγκιπα Χαρι με την Μέγκαν Μάρκλ. Οι στιλιστικές της επιλογές μέχρι και την ημέρα του γάμου θα είναι σίγουρα στο προσκήνιο. Αν θες να την αντιγράψεις πόνταρε σε καθαρές γραμμές, και αποχρώσεις του χρυσού σε ρούχα και αξεσουάρ.

 

 

Τα ρούχα θα αγκαλιάσουν την λειτουργικότητα

Άνεση και ποιότητα, κομμάτια που ανταπεξέρχονται σε κάθε συνθήκη και ταιριάζουν ε όλα είναι μόνο μερικά από αυτά που ο κόσμος θα ζητάει από την μόδα του 2018 και οι δημιουργοί πρέπει να συμμεριστούν.