MADEWELL
MADEWELL
ΣΤΙΛ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Πώς να ντυθείς κομψά τον Φεβρουάριο -Ιδέες για να αναβαθμίσεις το στιλ σου


Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πλέον νιώθουμε πως δεν αντέχουμε άλλο και θέλουμε ο χειμώνας να μας αφήσει το συντομότερο.

Μέχρι τον Φεβρουάριο, οι περισσότερες γνωρίζουμε ήδη τις τάσεις της άνοιξης και ξεκινάμε σιγά σιγά να τις εντάσσουμε στα λουκ αυτού του μήνα.

Αν κι εσύ νιώθεις πως έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και πως χρειάζεσαι ανανέωση, έχουμε την συνταγή του στιλ για τον μήνα που έρχεται.

28 ημέρες γεμάτες μοναδικά κομψό στιλ γίνεται;

Μα φυσικά! Για να το πετύχεις κι εσύ αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας και να εντάξεις τα κατάλληλα κομμάτια στα καθημερινά σου σύνολα.

Είναι η καλύτερη στιγμή για πολλά παστέλ, ζωηρά χρώματα και χαρούμενα αξεσουάρ να εισβάλλουν στην ντουλάπα σου. Η άνοιξη πλησιάζει και το στιλ προετοιμάζεται να την δεχτεί συνδυάζοντας ζέστη και άνεση με αισιόδοξες πινελιές.
Για τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά οutfit που δεν περνούν απαρατήρητα και που δεν θα βαριέσαι ποτέ, αλλά και για όλα τα απαραίτητα για να τα δημιουργήσεις, κάνε απλά scroll down.

Mε αυτά θα πετύχεις αξεπέραστο στιλ τον Φεβρουάριο!

MADEWELL
MADEWELL

1 Παραιτήσου από τα βαρετά χειμωνιάτικα χρώματα

Τίποτα δεν μπορεί να σου ανεβάσει την διάθεση περισσότερο από ένα έντονο και χαρούμενο χρώμα! Ειδικά αν το φορέσεις από πάνω ως κάτω.

 

 

2 Αν πρόκειται να φορέσεις κασκόλ επίλεξε το πιο χαρούμενο

Συνήθως αυτόν τον μήνα ο καιρός είναι κρύος και το κασκόλ και ένα ζευγάρι γάντια είναι απαραίτητα για να βγεις. Φόρεσε το πιο πολύχρωμο και ζεστό κασκόλ και άσε το να γίνει ο πρωταγωνιστής ενός λουκ.

 

 

3 Φόρεσε ένα πανωφόρι σε παστέλ απόχρωση

Τα παστέλ είναι ιδανικά για να δηλώσουν πως η άνοιξη πλησιάζει. Το γούνινο τζάκετ με χρώμα είναι μια καλή ιδέα για τον Φεβρουάριο.

 

 

4 Δέσε μια ζώνη πάνω από το παλτό σου

Όρισε την μέση και διαμόρφωσε την σιλουέτα σου με μια stylish ζώνη πάνω από το οποιοδήποτε πανωφόρι ακόμα και το πιο χοντρό.

 

 

5 Ξεκίνα να φοράς την ανοιξιάτικη καμπαρντίνα

Με ένα ζεστό πουλόβερ και blanket scarf θα παραμείνεις ζεστή και αναμφίβολα κομψή όλη μέρα.

 

 

6 Κάνε layering με κοστούμι και puffer coat

Τόλμησε να φορέσεις ένα ανοιξιάτικο κοστούμι και από πάνω το φουσκωτό μπουφάν σου. Η αντίθεση δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα και σύγχρονη.