Shutterstock
Shutterstock
ΤIME FOR PRINTS

Αυτά είναι τα δύο άκρως θηλυκά print που κυριάρχησαν στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου


Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ξεχωρίσαμε πολλές ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Ωστόσο, τα look που μαγνήτισαν τα βλέμματα αλλά και τα φλας των περισσότερων street photographers είχαν κάτι κοινό. Δεν είχαν ούτε χρώμα, ούτε πρωτότυπους συνδυασμούς, ούτε διάθεση για πειραματισμό.

Είχαν διαχρονικά μοτίβα και print που αποπνέουν δεκαετίες τώρα αισθησιασμό, που δεν συγκρίνεται. Οι Ιταλιάνες επέλεξαν να ποντάρουν στη δύναμη δύο βασικών print made in Italy. Το πιο αγαπημένο από τα animal print, το λεοπάρ και τo λογότυπο του οίκου Gucci και Fendi.

Οι γυναίκες της μόδας, κάποιες με τεράστια επιρροή και απαράμιλλο στιλ -βλέπε Giovanna Battaglia- μας έδειξαν τον τρόπο να τα φορέσουμε.

Tα απογείωσαν σε πολλές περιπτώσεις φορώντας τα ακόμα και από πάνω ως κάτω.

Βλέποντάς τα στις φωτογραφίες από την fashion week της ιταλικής Μητρόπολης καταλάβαμε πόσο μοιάζουν και πόσο αλληλοσυμπληρώνονται. Aλήθεια, είχες προσέξει ποτέ πόσο το Fendi logo μοιάζει τιγρέ από μακριά;

Two piece με φούστες και ζακέτες ολοκληρώθηκαν άψογα από γόβες στιλέτο με το ίδιο τύπωμα.Το ειδαμε και στο show του οίκου Max Mara.

Αν έψαχνες τον τρόπο να τα φορέσεις σε total σύνολα χωρίς να δείχνεις κιτς και υπερβολική, αλλά να αναδείξεις την chic και αισθησιακή πλευρά τους, αυτές οι εμφανίσεις πρέπει να γίνουν από πόστερ στον τοίχο σου μέχρι σελιδοδείκτες στην ατζέντα σου.

Πάρε έμπνευση!