Shutterstock
Shutterstock
ΚΙΕΗL’S

Ένα μπουκαλάκι από αυτόν τον παντοδύναμο ορό με βιταμίνη C πωλείται κάθε 60 δευτερόλεπτα


Η βιταμίνη C είναι το πιο hot συστατικό στην ομορφιά αυτή τη στιγμή.

Και όχι άδικα, αφού έχει αμέτρητα οφέλη στην περιποίηση του δέρματος.

Η βιταμίνη C είναι συνήθως το go-to συστατικό, αν αισθάνεστε ότι σας τριγυρνάει ένα κρύωμα ή μια γρίπη, αλλά, παράλληλα, μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σας.

Είναι ένα βασικό συστατικό αντιγηραντικής φροντίδας της επιδερμίδας που σάς βοηθά να φωτίσετε και να εξομαλύνετε το δέρμα σας. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά και ενισχύει την προστασία του δέρματός σας από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από το περιβάλλον, οι οποίες μπορούν να βλάψουν σοβαρά (ακόμα και να καταστρέψουν) το κολλαγόνο σας. Κατά συνέπεια, αυξάνονται οι ρυτίδες και η χαλάρωση του προσώπου.

Η βιταμίνη C δεν είναι μια ακόμα παροδική τάση στην ομορφιά, αλλά ένας «πραγματικός ήρωας» περιποίησης της επιδερμίδας.

Έτσι, όταν μάθαμε γι'αυτόν τον νέο και παντοδύναμο ορό της Κiehl's δεν γινόταν να μην τον δοκιμάσουμε.

Η Kiehl’s Since 1851 δημιουργεί τη νέα και βελτιωμένη σύνθεση του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate.

Λέγεται ότι ο ορός πωλείται κάθε 60 δευτερόλεπτα σε όλον το κόσμο.

Η σύνθεση του ισχυρού, -ταχείας δράσης-, αντιγηραντικού ορού ανανεώνεται και πλέον περιέχει περισσότερη βιταμίνη C, ενώ έρχεται να προστεθεί υαλουρονικό οξύ.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει ορατά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και επαναφέρει τη λάμψη.

Η Kiehl’s Since 1851 δημιουργεί τη νέα και βελτιωμένη σύνθεση του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, αυξάνοντας την περιεκτικότητά της σε βιταμίνη C σε 12,5% και προσθέτοντας υαλουρονικό Οξύ, που έχει την ικανότητα να συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.

Η αρχική σύνθεση αγαπήθηκε από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με πωλήσεις πάνω από μία συσκευασία ανά λεπτό παγκοσμίως και συνολικές πωλήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων προϊόντων ως σήμερα.

Μετά από 10 μήνες αυστηρών δοκιμών που διενεργήθηκαν σε 89 διαφορετικές παραλλαγές της σύνθεσης, το αποτέλεσμα είναι μια σούπερ βελτιστοποιημένη σύνθεση που παρέχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και μια υπέροχη εμπειρία εφαρμογής.

Οι αντιγηραντικοί οροί αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας και της beauty routine κάθε γυναίκας σε όλον τον κόσμο. Όμως, αυτός, είναι διαφορετικός και οι πωλήσεις έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Οι γυναίκες έχουν λατρέψει το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate της Kiehl's.

Προσφέρει στην επιδερμίδα λάμψη και λείανση, ενώ απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το αρωμα εσπεριδοειδών είναι η τελική πινελιά σε ένα πραγματικό beauty look.

Μετά από μερικές εβδομάδες, οι γυναίκες που το δοκίμασαν είδαν λιγότερες γραμμές στο μέτωπο, καλύτερη υφή της επιδερμίδας και βελτίωση στο πόδι της χήνας.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, καλύτερα τι μπορεί να κάνει η «χρυσή βιταμίνη» στο δέρμα μας και ότι όλα της τα οφέλη βρίσκονται σε ένα τόσο πολύτιμο και απαραίτητο μπουκαλάκι, καταλαβαίνουμε καλά γιατί έχει γίνει ανάρπαστο κομμάτι της beauty ρουτίνας πολλών γυναικών. Εμείς το προσθέσαμε ήδη στη λίστα μας.

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;