Η best seller μάσκαρα -Πωλείται μία κάθε 6 δευτερόλεπτα και κοστίζει λιγότερα από 6 ευρώ | 0 bovary.gr
Η best seller μάσκαρα -Πωλείται μία κάθε 6 δευτερόλεπτα και κοστίζει λιγότερα από 6 ευρώ | 0 bovary.gr
Η ΤΟΠ ΜΑΣΚΑΡΑ

Η best seller μάσκαρα -Πωλείται μία κάθε 6 δευτερόλεπτα και κοστίζει λιγότερα από 6 ευρώ


Οι όμορφες, μακριές και γυριστές βλεφαρίδες με όγκο είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

Πολύ θα θέλαμε να ξυπνάμε με τέτοιες κάθε πρωί.

Και η αλήθεια είναι πως συχνά για να το πετύχουμε καταφεύγουμε στα άκρα.

Καστορέλαιο κάθε βράδυ, ψαλιδάκι και μπόλικες στρώσεις μάσκαρα κάθε πρωί. Πλέον δεν χρειάζονται τόσα πολλά για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Σκεφτείτε γρήγορα: Ποια ήταν η πρώτη μάσκαρα που δοκιμάσατε ποτέ; Τοτε που λεηλατούσατε ακόμα τη τσάντα της μαμάς σας;

Μήπως ήταν ένα ροζ και πράσινο μπουκαλάκι; Η διάσημη εταιρεία Maybelline είναι πίσω από το ρετρό beauty item και την μάσκαρα που έχει γίνει ανάρπαστη.

Η Maybelline Great Lash Mascara είναι η πλέον αγαπημένη των γυναικών για μακριές εντυπωσιακές βλεφαρίδες και ανοιχτό βλέμμα που σαγηνεύει.

 

Το brand αποκάλυψε πως το iconic προϊόν είναι η μάσκαρα με τις καλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ, και πωλείται μία κάθε έξι δευτερόλεπτα.

Το πολυβραβευμένο μπουκαλάκι με τις fun αποχρώσεις εξακολουθεί να είναι Νο1 παρά τα 40 και πλέον χρόνια κυκλοφορίας της. Διπλασιάζει το μήκος των βλεφαρίδων με το ειδικό και εύκολο στην χρήση βουρτσάκι.

Αν υπάρχει κάτι που έχουμε μάθει από το μακιγιάζ (και τις ταινίες), είναι ότι μερικές φορές το καλύτερο είναι το αυθεντικό.

Η μοναδική μάσκαρα που κοστίζει λιγότερα από 6 ευρώ είναι ιδανική για όλα τα make up λουκ, από το πιο φυσικό μακιγιάζ το πρωί, μέχρι τις πιο αισθησιακές βραδινές εμφανίσεις το βράδυ.

Απόκτησε την εδώ.