Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi
OVERSIZED SUNHATS

Αυτή η τάση στα αξεσουάρ είναι κυριολεκτικά τεράστια -Και η αγαπημένη του Instagram


Το καλοκαίρι του 2017, τα κοινωνικά δίκτυα αποθέωσαν το πιο καλοκαιρινό αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από το καπέλο.

Και πόσο όμορφο ήταν να παίρνει το feed μας καλοκαιρινή αύρα με μηνύματα κεντημένα πάνω σε καπέλα και αιθέριες υπάρξεις με κομψά μαγιό.

Οι περισσότερες το περασμένο καλοκαίρι είχαν ένα μεγάλο καπέλο από φυσικό υλικό και με περίσσεια φωτογένεια. Αυτή την φορά όμως τα ψάθινα καπέλα ανανεώνονται και η τάση παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Και εννοούμε πολύ μεγάλες.

Ίσως να έχεις δει στο Instagram την φωτογραφία μιας γυναίκας με γιγαντιαίο καπέλο Jacquemus. Ίσως να την έχεις κάνει κι εσύ repost στο προφίλ σου.

Ο οίκος ωστόσο ήταν εκείνος που το ξεκίνησε στο show του και από τότε το κορυφαίο μέσο αλλά και τα ράφια των πιο διάσημων brand έχουν γεμίσει πλατύγυρα καπέλα.

Γονατιστή με στραμμένη την πλάτη στην κάμερα, πέδιλα με τακούνι και ένα παγωμένο κοκτέιλ στο χέρι. Η πόζα του μοντέλου με το oversized καπέλο φαίνεται πως έχει σημαδέψει την μόδα του καλοκαιριού ήδη.

Εκτός από καλοκαιρινό το vibe είναι και ρετρό. Οι πωλήσεις του καπέλου La Bomba από τον Jacquemus (€ 365) έχουν εξίσου σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές πιο οικονομικές εκδοχές αν θες να αντιγράψεις το στιλ στην παραλία.