GETTY
GETTY
COLOR TRENDS

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φοράμε τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τα αστέρια του street style


Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από το στιλ στους δρόμους.

Από τα παπούτσια ή την τσάντα που κρατούν όλες μέχρι τα τοπ fashion brands και τις τάσεις που θα φορέσουμε το επόμενο διάστημα.

Από τις street style εμφανίσεις στην Mercedes Benz Fashion Week Australia, οι τάσεις που εντοπίσαμε ήταν άφθονες - με έμφαση σε αυτά τα ξεχωριστά χρώματα.

Οι τρεις αυτές αποχρώσεις φαίνεται ότι κυριάρχησαν στους δρόμους του Σίδνεϊ και θα φορεθούν πολύ το φθινόπωρο (αλλά και από τώρα).

Σοφιστικέ, chic και ξεχωριστά, αυτά τα χρώματα μπορούν να φορεθούν σε μικρές δόσεις πάνω σε αξεσουάρ ή σε μονοχρωματικές head-to-toe εμφανίσεις.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάποιο από αυτα θα βρεις τον εαυτό σου.

Κάνε scroll down και ανακάλυψέ τα.

1 Το καφέ και οι αποχρώσεις του

Η τάση ήταν huge στην πασαρέλα-Albus Lumen, Bianca Spender & Camilla και Marc, οι μεγαλύτεροι οπαδοί τoυ καφέ που από ό,τι φαίνεται θα μπορούσε να είναι το νέο μαύρο.

Το σοφιστικέ καφέ επιστρέφει. Πανωφόρια, ζακέτες, κομψά παντελόνια, τσάντες και παπούτσια βάφονται στα χρώματα της σοκολάτας και αποκτούν σοβαρό χαρακτήρα.

 

 

 

 

2 Όλα ροζ

Δεν είναι καινούριο και σίγουρα όχι πρωτότυπο, το ροζ κατάφερε να μπει στην ζωή μας για τα καλά- και δεν παραπονιόμαστε. Σε κάθε δυνατή απόχρωση από ροζ σορμπέ σε καταπληκτικά φωτεινές εκδοχές αξεσουάρ, το ροζ ήταν το χρώμα που νίκησε (και πάλι) στο street style.

3 Eντονο κόκκινο

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε και εμείς συμπληρώνουμε ότι όπου υπάρχει ροζ θα υπάρχει και κόκκινο.

Η αγαπημένη νέα απόχρωση της μόδας, το statement κόκκινο πήρε με υπερηφάνεια τη θέση του στο street style. Υπάρχει κάτι πιο σαγηνευτικό από μια γυναίκα ντυμένη στα κόκκινα;