Shutterstock
Shutterstock
ARΚ BAG

Επιτέλους -Βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της τσάντας που κρατούν όλες (μα όλες) στο Instagram


H μεγαλύτερη τάση στις τσάντες αυτή την στιγμή δεν είναι άλλη από τις basket bags.

Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε το διαβάζετε για πρώτη φορά. Ήδη από πέρσι ξεχώρισαν ορισμένα σχέδια: οι τσάντες από φυσικά υλικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Οι άλλοτε ψάθινες τσάντες όχι μόνο δεν ανήκουν πια μόνο στην παραλία αλλά κέρδισαν με την αξία τους μια εξέχουσα θέση στο street style, χάρη τις Γαλλίδες και Σκανδιναβές influencers.

Ενα από τα στιλ που είδαμε παντού στο Instagram feed μας και συνεχίζουμε να βλέπουμε είναι η πρωτότυπη Ark Bag από το brand Cult Gaia.

Το σχέδιο του καλαθιού πρωτοεμφανίστηκε και έγινε δημοφιλές στην Ιαπωνία, την δεκαετία του 1940.

Η διάσημη Instagrammable τσάντα από μπαμπού πλέον κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά χρώματα και υλικά και η αρχική τιμή της είναι στα 126 ευρώ.

Εμείς, ωστόσο, βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της για να αντέξει το budget σας και αν θέλετε να την αποκτήσετε σε δύο χρώματα.

Η εκδοχή που υπάρχει στο Amazon είναι πολύ πιο οικονομική, αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα τόσο statement κομμάτι.

Αποκτήστε την εναλλακτική στο Amazon με 30 ευρώ.

Τα διαθέσιμα κομμάτια είναι περιορισμένα γι' αυτό βιαστείτε. Αν πάλι αδημονείτε να την κρατήσετε και την θέλετε άμεσα, μπορείτε να την βρείτε στο ελληνικό online κατάστημα Regalis, με 65,00 € εδώ.

Πάρτε ιδέες για να την κρατήσετε με στιλ.