Zara
Zara
FLORAL JUMPSUIT

Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara μάς έκλεψε την καρδιά -Floral, ιδανική για τους γάμους του καλοκαιριού


Μετά το φόρεμα η αμέσως επόμενη σκέψη, όταν ψάχνουμε outfit για τους γάμους του καλοκαιριού, είναι η ολόσωμη φόρμα.

Οι jumpsuits είναι ούτως ή άλλως κομμάτια άνετα που σε απαλλάσσουν από τον προβληματισμό και δίνουν λύση στο πρόβλημα του τι ταιριάζει με τι.

Είναι μοντέρνες και stylish. Παρά το γεγονός πως χαρίζουν στιλ με μία κίνηση (φτάνει μόνο ένα zzzit του φερμουάρ) και αποτελούν από μόνες τους ένα λουκ, προσφέρουν απεριόριστες επιλογές στα αξεσουάρ.

Έτσι όταν χαζεύοντας τις νέες κυκλοφορίες του Zara, ανακαλύψαμε αυτή την ολόσωμη φόρμα, η σύνδεση με εκείνη την πρόσκλησή σε γάμο ήταν αναπόφευκτη.

Η φλοράλ ολόσωμη φόρμα από τα Zara έχει το τέλειο vintage μοτίβο. Μαύρη με λευκά άνθη σε όλη της την επιφάνεια, με γραμμή που στενεύει προς τα κάτω και V ντεκολτέ.

Από βισκόζη με μακριά μανίκια και πουά λεπτομέρειες στις μανσέτες και την ζώνη, φωνάζει θηλυκότητα όπως καθετί φλοράλ, έχει όμως το προσγειωμένο ύφος του μίνιμαλ και μας αρέσει πολύ.

Φορέστε την σε επίσημες εμφανίσεις με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules με χρώμα. Φυσικά μπορεί πάντα να τη φορέσετε και στο γραφείο ή ακόμα και σε καθημερινά casual chic σύνολα, με sneakers, ή εσπαντρίγιες με πλατφόρμα.

Κοστίζει  29,99 ευρώ και μπορείτε να την αποκτήσετε εδώ.