GETTY
GETTY
GIAMBATTISTA VALLI

Το glass skin μακιγιάζ των μοντέλων στον Giambattista Valli είναι αυτό που ονειρευόμαστε για μια φυσική εμφάνιση


Όταν μιλάμε για ρομαντισμό, μιλάμε για τα φουσκωτά gowns του οίκου Giambattista Valli σε layers από τούλι και haute couture συλλογές, εμπνευσμένες από το floral.

Ο Ιταλός σχεδιαστής, που λατρεύουν οι Blake Lively, Kendall Jenner και η Lupita Nyong'o, εκτός από εντυπωσιακά φορέματα εξυμνεί την λεπτή, θηλυκή ομορφιά, μέσα από φρέσκα πρόσωπα και φιλιά από κατακόκκινα χείλη πάνω στο runway. Αυτή τη σεζόν, η γυναίκα για το φθινόπωρο του 2018 είναι πιο edgy με μια αίσθηση ασέβειας.

«Είναι αυτό που θα αποκαλούσα η νεότητα του σήμερα- ισχυρή, ενδυναμωμένη. Είναι ισχυρή, είναι σκληρή και είναι αληθινή», εξηγεί η make up artist Val Garland στα παρασκήνια.

«Σημασία έχε, να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

Όλα αυτά διαφαίνονται μέσα από το glass skin μακιγιάζ των μοντέλων που μαγνήτισε. Το beauty look ξεκίνησε με φρέσκο, σχεδόν υγρό δέρμα, σαν τα μοντέλα να βγήκαν μόλις από το ντους.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ybethblog στις 9 Ιούλ, 2018 στις 11:15 μμ PDT

 

Για να εξασφαλίσουν ότι το δέρμα τους ήταν στο καλύτερο δυνατό, τα μοντέλα έκαναν facials από την Orveda, μια vegan βιολογική σειρά περιποίησης με ενεργά συστατικά.

Η ομάδα καθάρισε και ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα πριν από το show και έδωσε έμφαση στα ξεκούραστα μάτια.

GETTY
GETTY

«Είναι όλα σχετικά με αυτό το απίστευτο, λαμπερό δέρμα και μετά την περιποίηση του προσώπου η επιδερμίδα ακτινοβολεί από μέσα. Όλες φαίνονταν λίγο βρεγμένες, λίγο σέξι», δήλωσε η Garland.

Η Garland εφάρμοσε ένα ελαφρύ foundation και ένα concealer για να δώσει στο δέρμα μια άψογη εμφάνιση.

 

 

Στην συνέχεια άπλωσε μία κρεμώδη, καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο για να ενισχύσει την φυσική σκιά που πέφτει πάνω από τα μάτια και ολοκλήρωσε με ένα καθαρό glossy highlight σε ολόκληρο το πρόσωπο για να του δώσει ένα πραγματικά υγρό φινίρισμα.

«Ήθελα η καθεμιά τους να νιώθει σαν να ήταν φρέσκια από το ντους ή από το χορό».

Και το πέτυχε. Με την καθαρή, σχεδόν γυάλινη επιδερμίδα που τόσο θέλουμε όλες.

Ορισμένα από τα μοντέλα είχαν τατουάζ με τα αρχικά του αγαπημένου τους σχεδιαστή: GBV. Χρησιμοποιώντας μια μπλε απόχρωση liner, οι make up artists τους ζωγράφιζαν τους καρπούς, τα δάχτυλα και τις αρθρώσεις.

 

 

Όσο για τα μαλλιά, ο Orlando Pita τα κράτησε απλά. Εκείνες με τα καλυμμένα με βέλο πρόσωπα Είχαν χωρίστρα στην μέση και απαλά κύματα ενώ για τις υπόλοιπες δημιούργησε ένα ογκώδες bob με τις πάνω τούφες τραβηγμένες πίσω και στολισμένο με μαύρο headband.

Λατρέψαμε το beauty look του Giambattista Valli και σίγουρα θα το υιοθετήσουμε το φθινόπωρο.

Getty
Getty