Instagram @thewoolmarkcompany
Instagram @thewoolmarkcompany
JACQUEMUS SS19

Αυτή η τσάντα του Jacquemus έκλεψε την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού -Το νέο It item


To ομώνυμο label του Simon Porte Jacquemus έχει γίνει ένα με τις απανταχού fashionista σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας.

Η επιτομή του στιλ των διακοπών στην Ιbiza, με λίγο άρωμα από ελληνικό καλοκαίρι. 

Kαθως τα εξώπλατα ντραπέ φορέματα είναι το όνειρο για μια μέρα στην θάλασσα, το παιχνίδι με τα αξεσουάρ του brand είναι γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι με τo υπερμέγεθες ψάθινο καπέλο «La bomba».

Το φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με αυτό στα social media οι μεγαλύτερες influencers, -ακόμα και νύφες!- και πλέον θεωρείται iconic.

Επιπλέον, ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τις tiny τσάντες της περασμένης σεζόν με τα έντονα χρώματα;

Για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2019, ο Jacquemus στρέφεται προς εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, αλλά μένοντας πιστός στο μάντρα του «όσο πιο μεγάλο, τόσο το καλύτερο», δημιουργεί supersized ψάθινες τσάντες για το καλοκαίρι του 2019.

 


Ψάθινη και σε ζεστό πορτοκαλί, η τσάντα La Riviera έκανε ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ο σχεδιαστής είπε για την γυναίκα που θα επιλέξει να κρατήσει την τεράστια τσάντα: «Δεν ξέρεις αν είναι σε βόλτα ή απλά πάει στην παραλία».

 

 

Με την συλλογή πλημμυρισμένη από χρώματα, όπως το κίτρινο και το φούξια αλλά και έντονα κοψίματα στα φορέματα και ανέμελη διάθεση, καταλαβαίνει κανείς ότι η «μούσα» του Γάλλου βρίσκεται μόνιμα σε διακοπές. Κι αυτό μας αρέσει.

 

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία και την αναντικατάστατη φύση του oversized καπέλου Jacquemus, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η νέα τσάντα ανάλογων διαστάσεων θα γίνει must για τα επόμενα καλοκαίρια.