Instagram @angelineilmast
Instagram @angelineilmast
JEANS TUCK

Ο νέος τρόπος των fashionista να φορούν το παντελόνι μέσα από τις μπότες το φθινόπωρο


Oι γυναίκες στους δρόμους είναι εκείνες που μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες στιλ.

Αντλούμε από εκείνες έμπνευση, μεγαλύτερη ακόμα και από τα runways.

Γιατί είναι σαν κι εμάς, γυναίκες με κανονικές αναλογίες και μια καθημερινότητα γεμάτη τρέξιμο και υποχρεώσεις. Θέλουμε σύνολα που να μας προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων, χωρίς όμως να στερηθούμε το στιλ και την κομψότητα.

Συχνά όμως οι τάσεις δεν βοηθούν, αντίθετα μας περιορίζουν και μας στριμώχνουν μέσα σε στενά skinny jeans και άβολα παπούτσια. Τα παπούτσια της σεζόν είναι αναμφίβολα οι μπότες.

Ωστόσο αυτή τη σεζόν τα trend μας ευνοούν λίγο περισσότερο και τα κορίτσια της μόδας έχουν ένα νέο στιλιστικό τρικ που θα υιοθετήσουμε όλες. Οι πιο ενημερωμένες και stylish έχουν έναν νέο τρόπο να φορέσουμε το παντελόνι μέσα από τις μπότες και τα μποτάκια μας χωρίς να χρειάζεται να ασφυκτιούμε μέσα στη skinny γραμμή.

Το κλασικό combo επικράτησε στις Εβδομάδες Μόδας και μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Το skinny παραμερίζεται στην ντουλάπα και την θέση του παίρνει η πιο loose, ίσια γραμμή ενώ ακόμα και τα baggy φοριούνται μέσα από τις μπότες και τα μποτάκια.

 

Για το φθινόπωρο, οι trendsetters επαναδιατυπώνουν το πως φοριέται το παντελόνι μέσα από τις μπότες και τα ankle boots και το αποτέλεσμα μοντέρνο και φρέσκο. Το μυστικό για να τις αντιγράψετε είναι να επιλέξετε ένα στιλ μπότες με πιο μαλακή φόρμα που αφήνουν χώρο στον αστράγαλο, όπως οι slouchy και oι καουμπόικες.

Το τρικ δουλεύει και με πιο ψηλές μπότες, απλά βεβαιωθείτε πως το επάνω μέρος είναι εξίσου χαλαρό. Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να σταματήσετε να φοράτε τα αγαπημένα σας εφαρμοστά τζιν παντελόνια, είναι όμως μια καλή ιδέα για μια διαφορετική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Δείτε πως το κάνουν τα Ιt girls και αντιγράψτε.

 

 

 

 

 

 

Μadwell