Claudio Lavenia/Getty Images
Claudio Lavenia/Getty Images
EUGENIE NIARCHOS

Η Ευγενία Νιάρχου και οι κλασικές beauty επιλογές της


H Ευγενία Νιάρχου είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion icons, που ακολουθούμε στο Instagram, μέσα από τον λογαριασμό Venyx World.

Ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ενώ ταξιδεύει συχνά σε διάφορα μέρη του κόσμου κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

Σαφώς δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί και την Ελλάδα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες για να απολαύσει τις διακοπές της στα νησιά.

Η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων-Venyx World- διαθέτει άψογο στιλ. Παραμένει πιστή στις τάσεις της μόδας και λανσάρει πάντα ό,τι κυκλοφορεί από διάσημους οίκους, μέσα από το δικό της, μοναδικό προσωπικό στιλ. 

Έχει πάντα περιποιημένα άκρα, επιλέγοντας τις περισσότερες φορές οβάλ νύχια και κλασικά χρώματα βερνικιών όπως κόκκινα, μαύρα και μπορντώ, ενώ στις επίσημες εμφανίσεις της προσέχει ιδιαίτερα και το μακιγιάζ της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία δεν επιλέγει το κόκκινο χρώμα μόνο για τα άκρα της, το προτιμάει και για τα χείλη της, αφού στις περισσότερες εμφανίσεις της, την συναντάμε με φυσικά μάτια και τονισμένα χείλη σε κόκκινη απόχρωση...από το ζωηρό φούξια, μέχρι το εντυπωσιακό κερασί.

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει τόσο στη σταρένια επιδερμίδα της, όσο και στα ξανθά μαλλιά της. Είναι κλασικό χρώμα και αναμφισβήτητα αναδεικνύει την θηλυκότητά της.

Ανάλογα με το χρώμα των ρούχων της επιλέγει την κατάλληλη κόκκινη απόχρωση για τα χείλη της. Σίγουρα το νεσεσέρ της είναι γεμάτο με αρκετά κόκκινα κραγιόν, αντίστοιχα με αυτά που ακολουθούν παρακάτω.

Dolce & Gabbana Dolcissimo-Red
Dolce & Gabbana Dolcissimo-Red

Για να υιοθετήσετε ένα ανάλογο beauty look όπως αυτό που προτιμάει η Ευγενία Νιάρχου στις περισσότερες εμφανίσεις της, επιλέξτε το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σας, τονίστε ελαφρώς το άνω κινητό σας βλέφαρο με eyeliner και δημιουργήστε κοψίματα με ρουζ σε φυσική απόχρωση στα ζυγωματικά.

Ένα κλασικό, απόλυτα femme fatale look ιδανικό και για τις ημέρες των εορτών.

VisionAiry Gel Lipstick, Shiseido
VisionAiry Gel Lipstick, Shiseido