instagram.com/diane.kendal
instagram.com/diane.kendal
BLEACHED EYEBROWS

Η νέα high fashion τάση θέλει τις γυναίκες να καταφεύγουν σε μία τολμηρή αλλαγή στα φρύδια τους


Η παρουσία των 80s ανάμεσα στις τάσεις είναι πιο ισχυρή από ποτέ.

Μία δεκαετία που άφησε το σημάδι της στην μόδα και την ομορφιά, μια δεκαετία που πολλοί αγαπούν και άλλοι λατρεύουν να μισούν. Η μόδα άφησε extravagant στοιχεία όπως βάτες και έντονους ώμους, αβυσσαλέα μίνι φορέματα με σούρες, μεταλλικά νήματα και chunky τακούνια. Από την άλλη και η ομορφιά δέχτηκε επιρροές από την αισθητική 80s που μάλλον θα θέλαμε να ξεχάσουμε, όπως η περμανάντ και τα μαλλιά με ακραίο όγκο.

Πολλές από τις τάσεις που επέστρεψαν από το τότε τις χαρακτηρίζουμε ugly, καθώς από τότε χαρακτηρίστηκαν ως κιτς.

Δεν ξέρουμε αν θεωρείται ugly όμως η τάση που επιστρέφει στην ομορφιά σίγουρα διχάζει. Μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση του προσώπου. Τα μοντέλα του οίκου Prada για την άνοιξη του 2019 εμφανίζονται όλα με ξανοιγμένα φρύδια. Το λουκ ενισχύθηκε από τα αγορίστικα μαλλιά, τις ψεύτικες βλεφαρίδες spider και τα εντυπωσιακά headbands.

Αν η ιστορία μας έχει διδάξει κάτι, είναι ότι τα πιο δημοφιλή ονόματα της μόδας έχουν ανοίξει χρώμα στα φρύδια τους τουλάχιστον μία φορά, σε περισσότερα από ένα runway. H τελευταία η Gigi Hadid,η οποία αφήνει τις βλεφαρίδες της να μιλήσουν στην καμπάνια του ιταλικού οίκου.

Και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει ποτέ την εμφάνιση της Lady Gaga, με πιο ανοιχτά ακόμα και από τα μαλλιά της φρύδια.

 

 

Σίγουρα πρόκειται για ένα λουκ τολμηρό και ιδιαίτερο που δεν μπορεί οποιαδήποτε να υποστηρίξει, ωστόσο φαίνεται πως έχει κερδίσει τις σταρ.

 

 

Το trend διχάζει τις γυναίκες, ωστόσο η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να το ζητήσετε από τον κομμωτή σας. Ταιριάζει ιδανικά με ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Επιπλέον έχει διάρκεια 4-6 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι μια μόνιμη αλλαγή, αλλά απαιτεί συχνή συντήρηση. Εσείς είστε τόσο τολμηρές;