FASHION 2017

Τι φορέσαμε φέτος και θα είναι στη μόδα και το 2017


Λίγο πριν αποχαιρετήσετε αυτή τη χρονιά, αξίζει να αφιερώσετε κι εσείς λίγο από το χρόνο σας, για να κάνετε μια ανασκόπηση στις τάσεις της μόδας που κέρδισαν έδαφος και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των fashionistas ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, όμως αξίζει να ξεχωρίσετε εκείνα τα τρεντς που μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σας και το 2017 και να κάνουν όσες από εσάς λατρεύετε τη μόδα να τα υιοθετήσετε και να παραμείνετε στιλάτες.

Καλύτερη πηγή έμπνευσης για εσάς μετά τα ντεφιλέ και τις καμπάνιες των Οίκων μόδας αποτελούν τα cool girls που απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό και διαμόρφωσαν το street style.

Ετσι λοιπόν μερικές από τις τάσεις που είδαμε, θα περάσουν την πόρτα της νέας χρονιάς, εξακολουθώντας να χαρίζουν κομψότητα στην γκαρνταρόμπα σας, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα είναι στάσιμη.

Μπότες πάνω από το γόνατο

Ενα τρεντ που μόνο καινούριο δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, εντούτοις είναι βέβαιο ότι και το 2017 θα δείτε αυτές τις μπότες σε κάθε βιτρίνα καταστήματος υποδημάτων. Κάντε τη διαφορά φορώντας τες με μίντι φορέματα και φούστες!

 

Βίντατζ μπλουζάκια

Θυμόσαστε εκείνα τα μπλουζάκια με print από το αγαπημένο σας συγκρότημα, που το φορούσατε στα μαθητικά σας χρόνια; Ηρθαν ξανά στην επιφάνεια και τα it girls τα απογείωσαν συνδυάζοντας τα με suit pants και μπλέιζερ. 

Ντελικάτα κοσμήματα

Τα μίνιμαλ χρυσά και ασημένια κοσμήματα ήταν ένα από τα must αξεσουάρ για την ολοκλήρωση κάθε outfit και ο χαρακτήρας τους αποδεικνύεται διαχρονικός. Προτείνουμε να φορέσετε μόνο ένα βραχιόλι ή δαχτυλίδι ως μια απλή πινελιά, εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα layering στον καρπό ή στο λαιμό σας, για να συγκεντρώσετε τα βλέμματα επάνω σας.

Κεντήματα

Η socialite Ολίβια Παλέρμο έκανε τη φετινή χρονιά μια «δήλωση μόδας» με το λευκό σακάκι της, επάνω στο οποίο υπήρχαν πολύχρωμα κεντήματα, ένα ρούχο με επιρροές από τα 90s, που συνδύασε άψογα με κομψό ριγέ σύνολο. Για να γίνει πιο στιλάτη και trendy η εμφάνιση σας με ένα τέτοιο κομμάτι, θα πρέπει να προσέξετε ώστε το υπόλοιπο σύνολο, να είναι λαμπερό.

Η statement ζώνη

Χάρη στον Οίκο μόδας Gucci, σελέμπριτις, μοντέλα, bloggers και σταρ του street style δεν σταμάτησαν να φορούν στις εξόδους τους τη χαρακτηριστική φαρδιά ζώνη του brand με τη μεγάλη αγκράφα. Φορέστε τη ζώνη αυτή με ένα ψηλόμεσο τζην και ένα silk μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας.