MICHAEL KORS Fall/Winter 2017 campaign Edie Campbell by Mario Testino
MICHAEL KORS Fall/Winter 2017 campaign Edie Campbell by Mario Testino
25|08|2017 10:20
SHARE
ΚΑΜΗΛΟ ΠΑΛΤΟ

Το παλτό της σεζόν που έρχεται είναι σικ και κλασικό - Και δεν είναι μαύρο


Oι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς της το χειμώνα απαιτούν γρήγορες αποφάσεις, ακόμα και για τις εμφανίσεις μας.

Η χειμερινή γκαρνταρόμπα μας θα πρέπει να απαρτίζεται κυρίως από basic κομμάτια που μπορούν να δημιουργήσουν πολλαπλούς συνδυασμούς που θα μας εξασφαλίζουν στιλάτες εμφανίσεις όλη μέρα.

Ενα από τα βασικά κομμάτια των εμφανίσεων μας το χειμώνα είναι και το παλτό. Οι γυναίκες που αγαπούν το κλασικό στιλ συνηθίζουν να επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους μαύρο παλτό, νιώθοντας ότι «δεν τους προδίδει ποτέ».

Κομψό, φινετσάτο, signature κομμάτι. Ρούχο- επένδυση.

Γι'αυτό και αν το αγοράσεις, καλό θα ήταν να διαθέσεις κάτι παραπάνω. Μαύρο παλτό θα πει διαχρονικότητα, θα πει ασφάλεια.

Αλλά στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει, κάποια κομμάτια – σταθμοί θέλουν την ανανέωσή τους, να συμβαδίσουν με την εποχή, να μην δείχνουν βαρετά.

Τη φετινή σεζόν, το παλτό δεν είναι μαύρο αλλά καμηλό. Το κλασικό αυτό και ουδέτερο χρώμα προσθέτει μια αίσθηση πολυτελείας σε κάθε εμφάνιση μας ίσως γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με οίκους υψηλής ραπτικής.

Ενα καμηλό παλτό μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλούς στιλιστικούς συνδυασμούς και να αναβαθμίσεις τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Δείτε πώς το συνδυάζουν τα It Girls στις street style εμφανίσεις τους.