shutterstock
shutterstock
FAUX ΓΟΥΝΑ

H τέλεια faux λεοπάρ γούνα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ


Τι συμβαίνει όταν ένα διαχρονικό πανωφόρι και ένα αγαπημένο print συνδυάζονται και μάλιστα σε δελεαστική τιμή; Σεισμός στη ντουλάπα και στο στιλ σας. 

Είναι το πανωφόρι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κι αυτό όχι μόνο επειδή χαρίζει στιλ, αλλά επειδή όντως προστατεύει από το κρύο. Για κάποιο λόγο, έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση πως το τσουχτερό κρύο και το στιλ είναι δύο έννοιες αντιστρόφως ανάλογες (πιθανότατα, επειδή όταν έχει κρύο ακολουθούμε το στιλ «κρεμμύδι» οπότε καταργείται η έννοια της κομψότητας). 

Μέσα όμως σε μια γούνα, καμία κρύα μέρα του χειμώνα δεν μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για το στιλ σας. Δε χρειάζονται περιττά μπλουζάκια ή χοντροραμμένα πουλόβερ. Ακόμα κι ένα σιφόν πουκάμισο να φορέσετε, αν από πάνω το συνδυάσετε με γούνα, μπορείτε να τυλιχτείτε μέσα σε αυτή, και να βγειτε ατρόμητη και σικ στο κρύο (φυσικά, όταν μιλάμε για γούνα, φυσικά, εννοούμε πάντα συνθετική). 

Διαβάστε ποιος οίκος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει αληθινή γούνα στις συλλογές του. 

Τώρα ας εξετάσουμε μια μεγάλη fashion αλήθεια Νο77: To λεοπάρ είναι σαν το μαύρο. Δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Βάζοντας στην ίδια εξίσωση τη γούνα με το λεοπάρ έχουμε ένα πολύ «δυνατό» fashion item για τα χειμερινά λουκ. 

Αν στη γκαρνταρόμπα σας υπάρχει ήδη ένα τέτοιο κομμάτι, φροντίστε να το τιμήσετε και τη φετινή χειμερινή σεζόν (το είδαμε στις πασαρέλες Μoschino και Dolce &Gabbana). Αν, πάλι, δεν έχετε, αλλά θα θέλατε να αποκτήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε από τα χρήματα που αποταμιεύετε, τότε σας βρήκαμε την πιο σικ και οικονομική γούνα που κυκλοφορεί στο κέντρο της αγοράς. 

H&M.com
H&M.com

Αρχικά, είναι οικολογική (σημαντικό). Στη συνέχεια είναι και η απόχρωση του λεοπάρ. Απαλό μπεζ και κρέμ δημιουργούν ένα ombre εφέ καθώς μπλέκονται μεταξύ τους και κάνουν μια υπέροχη αντίθεση με το μαύρο-συνδυασμός που κάνει τη γούνα ιδανική για πολλά από τα κομμάτια της ντουλάπας σας. Στη συνέχεια, το μήκος της είναι κατάλληλο για να φορεθεί τόσο με πιο ιδιαίτερα λουκ, όσο και με πιο street style. Cropped τζιν, καθημερινά αθλητικά, απλό t-shirt και λεοπάρ γούνα είναι ένας ακαταμάχητο street style λουκ. 

Και τέλος, είναι και η δελεαστική τιμή που φτάνει τα 49,99. Που θα το βρείτε; Στα H&M!