Zara
Zara
09|11|2017 19:24
SHARE
BLAZER

Το blazer αναβαθμίζεται και γίνεται κομμάτι-κλειδί ακόμα και για τις πιο θηλυκές σου εμφανίσεις


Φέτος τα blazer φοριούνται διαφορετικά. Παύουν να είναι ένα ρούχο μόνο για εμφανίσεις γραφείου και γίνεται κομμάτι για και βραδινά και ελαφρώς αποκαλυπτικά λουκ. 

Το ύφος του χαλαρώνει, η γραμμή του γίνεται πιο σέξι και  αυτό το κάνει ιδανικό κομμάτι για εσάς που έχετε βαρεθεί τα φορέματα ως «καλό ρούχο».   

Το blazer της φετινής σεζόν συνδυάζεται με σικ παντελόνι δημιουργώντας ένα κουστούμι ή με πλισέ midi φούστα και φοριέται είτε με lingerie top από μέσα, είτε ως statement κομμάτι μόνο του και ιδανικά χωρίς σουτιέν (ένα επίσημο braless look ποτέ δεν αποτυγχάνει). 

Είναι αυτό το είδος του blazer που πρόσφατα φόρεσε και η μικρότερη Όλσεν, Ελίζαμπεθ, στην εκδήλωση για τα Ετήσια Βραβεία του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες. Επρόκειτο για δημιουργία Dolce & Gabbana.

unsplash.com
unsplash.com

Είδαμε όμως και την Κιμ Καρντάσιαν να το φοράει δια χειρός Tom Ford για τον οίκο Gucci, δημιουργώντας ένα ανδρόγυνο braless λουκ με πολύ θηλυκό χαρακτήρα, πριν από λίγες ημέρες, επίσης στο Λος Άντζελες. 

unsplash.com
unsplash.com

Εμείς βρήκαμε την οικονομική εκδοχή αυτού του blazer που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Το χρώμα και η ευθεία, αυστηρή του γραμμή τού δίνουν μια διαχρονικότητα ενώ λεπτομέρειες όπως το βαθύ κόψιμο στο στέρνο, το σατέν ύφασμα στο «γιακά», αλλά και η θέση του κουμπιού του δίνουν τα στοιχεία που χρειάζεται για να εναρμονίζεται με τις σύγχρονες τάσεις. 

Θα το βρείτε στα Ζara (49,90).