Instagram/Gabi99x
Instagram/Gabi99x
22|11|2017 16:00
SHARE
STYLISH

Η μπορντώ γούνα από τη σειρά της Heidi Klum για τα Lidl είναι καλύτερη απ' ότι φαντάζεσαι


Η δεύτερη συλλογή της Heidi Klum #Letscelebrate για τα Lidl είναι αφιερωμένη στην πιο μαγική εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και μέσα σε αυτή ξεχωρίσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο και άνετο κομμάτι. 

Το να κυκλοφορείτε ζεστή τις ημέρες που έχει κρύο είναι βασική προτεραιότητα. Υστερα από αυτό όμως, για τις περισσότερες από εμάς, τίθεται και το θέμα της κομψότητας και του στιλ. Εδώ στο Bovary, έχουμε λατρεία με τα παλτό και τα τζάκετ και στην προσπάθεια μας να βρούμε κομμάτια όσο πιο διαχρονικά και value for money γίνεται, έπεσε στην αντίληψη μας και η συγκεκριμένη γούνα. 

Η μπορντώ, χουχουλιάρικη και συνθετική (εννοείται) γούνα σε midi μήκος είναι κομμάτι από τη συλλογή της Heidi Klum που έχει σχεδιάσει για τα σούπερ μάρκετ Lidl και φαίνεται ότι πληροί όλες τις προυποθέσεις για να γίνει κομμάτι των look μας, τόσο των καθημερινών, όσο και των πιο βραδινών. 

Instagram/allaboutjessii
Instagram/allaboutjessii

Η συλλογή #Letscelebrate ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν τις γιορτές περιέχει κομμάτια που μπορούν να φορεθούν σε ιδιαίτερες περιστάσεις μεταξύ των οποίων σατέν τοπ, δερμάτινο, φόρεμα και μπλέιζερ με πούλιες, ολόσωμη φόρμα και ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα.

Η συγκεκριμένη γούνα ανήκει στα highlights της σειράς και ήδη φοριέται από πολλά it girls και influencers της μόδας. Όχι μόνο διεθνή, αλλά και εγχώρια. Μεταξύ αυτών η Βίκυ Καγιά, αλλά και κορίτσια που εκπροσωπούν το fashion blogging στην Ελλάδα. 

Aς δούμε πως τη φόρεσαν λοιπόν και ας πάρουμε έμπνευση για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τη συνδυάσουμε με casual, αλλά και formal look για ενδεχόμενες μελλοντικές εμφανίσεις . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως τα κομμάτια της συλλογής #letscelebrate πρόκεται να είναι διαθέσιμα από τις 7 Δεκεμβρίου στα 220 καταστήματα της Lidl Hellas και θα κυκλοφορεί σε μεγάθη από XS μέχρι L ενώ οι τιμές τους θα κυμαίνονται από 7 έως 30 ευρώ.