zara.com
zara.com
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

Το chic γιορτινό πουλόβερ από τα Zara που κοστίζει μόλις 35 ευρώ


Θέλετε να δώσετε μια γιορτινή νότα στο στιλ σας χωρίς να μοιάζετε σαν να συμμετέχετε σε χριστουγεννιάτικο σκετς; Σας βρήκαμε το κατάλληλο κομμάτι.  

Καλέσματα σε σπίτια, έξοδοι ποτό, συναντήσεις με φίλους και συγγενείς, επισκέψεις σε βαφτιστήρια, χριστουγεννιάτικα τραπέζια. Οι κοινωνικές συναντήσεις/ συνευρέσεις/ εκδηλώσεις πολλαπλασιάζονται την περίοδο των γιορτών. Μαζί και οι φορές που θα αναρωτηθείτε «τι να φορέσω τώρα»; 

Προφανώς πρόκειται για περιπτώσεις που, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα χρειαστεί να φορέσετε κάτι επίσημο. Επειδή Χριστούγεννα όμως (!) μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αναβαθμίσετε το καθημερινό σας στιλ με μικρές πινελιές που θα σας δώσουν μια λάμψη παραπάνω, που θα κάνουν το στιλ σας πιο -αν θέλετε- «χαρούμενο» .  

Ευτυχώς, για να δώσετε ένα γιορτινό twist στο στιλ σας, δε χρειάζεται να φορέσετε ζακάρ κοκκινοπράσινα πουλόβερ με τάρανδους και αγιοβασίληδες ή χιονονιφάδες στην καλύτερη (ή μάλλον για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, φυσικά και μπορείτε να φορέσετε αν σας αρέσουν- είναι αξιολάτρευτα- αλλά αν τον υπόλοιπο χρόνο ντύνεστε πιο ήσυχα και μίνιμαλ, μάλλον αυτά τα πουλόβερ δεν είναι και το καλύτερο σας).

Εμείς, σε μία από τις «βόλτες» μας από το online shop του Ζara εντοπίσαμε το κατάλληλο κομμάτι.

zara.com
zara.com

Πρόκειται για ένα πουλόβερ στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Μονόχρωμο, αλλά με πολύχρωμες λεπτομέρειες που αποτυπώνονται με απλικέ χάντρες και κρόσσια τα οποία χαρίζουν επιπλέον «κίνηση» στην εμφάνισή σας. Συνδυάζεται με τζιν ή ψηλόμεση φούστα ενώ το μήκος του επιτρέπει να το φορέσετε και με ένα πιο μακρύ ρούχο από μέσα ώστε να κάνετε ένα ενδιαφέρον mix n' match. Ο ορισμός του Christmas chic και ιδανικό για να κάνετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο statement στις καθημερινές εξόδους των γιορτών. 

Θα το βρείτε εδώ (35,95 ευρώ) 

Χρόνια Πολλά !