Shutterstock
Shutterstock
BIG FLARED JEANS

Big Flared Jeans- To τζιν παντελόνι που δεν είναι σαν τα άλλα


Το τζιν είναι το αγαπημένο ρούχο στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Είναι αυτό που θα πιάσεις πρώτο στην ντουλάπα, αφού τα χέρια σου πλέον πάνε αυτόματα σε αυτό, κάθε πρωί που ετοιμάζεσαι για την δουλειά.

Είναι ξεκάθαρα το κομμάτι, που αποτελεί την βάση για κάθε σύνολο και στιλιστικό πειραματισμό, καθώς ταιριάζει με τα πάντα και σε βγάζει από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Το τζιν σου, μαζί με ένα t-shirt και σακάκι ή άλλο πανωφόρι, με ψηλοτάκουνα ή φλατ, είναι μέρος της δικής σου «στολής», καθημερινά και σε πάει παντού.

Υπάρχουν, όμως, και μερικές μέρες στις οποίες νιώθεις ότι βαρέθηκες το αγαπημένο σου skinny ή παντελόνι σε ίσια γραμμή και θες κάτι διαφορετικό: πάλι, όμως, τζιν γιατί είσαι denim lover και αυτό δύσκολα θα αλλάξει.

Για εσένα ακριβώς είναι που φτιάχνονται τα trends.

Σήμερα η μόδα σε ευνοεί αφού οι τάσεις στα τζιν και τα διαφορετικά σχέδια είναι πολλές, και ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, όποιο κι αν είναι το δικό σου, ότι κι αν σου αρέσει. Αν λοιπόν σου αρέσει να δοκιμάζεις τις νέες τάσεις πρώτη και να τολμάς, τότε αυτό το denim trend είναι για εσένα.

Bershka
Bershka

Σίγουρα είναι από αυτά που βλέπουμε και στην αρχή δεν μας πολυαρέσουν, όμως επειδή το ίντερνετ και οι αμέτρητες εικόνες που περνούν μπροστά μας στα social media μας επηρεάζουν, έτσι στην συνέχεια τα βλέπουμε αλλιώς. Τα κορίτσια της μόδας δείχνουν να μην φοβούνται τίποτα και σίγουρα όχι τα super flared jeans!

Πρόκειται για τζιν παντελόνια, με γραμμή που ανοίγει πολύ στο κάτω μέρος, αλλά δεν είναι μια απλή καμπάνα. Πάντα είναι φαρδύ στο τελείωμα, συχνά είναι cropped και σχηματίζουν χαριτωμένα βολάν, που χαρίζουν κίνηση και θεατρικότητα και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν. Συχνά συνοδεύονται από σκισίματα. Για πολλές είναι κιτς, όμως αν συνδυαστούν σωστά δημιουργούν τις πιο στιλάτες εμφανίσεις. Αν είσαι petite και θες να τα δοκιμάσεις διάλεξε ένα εφαρμοστό με μικρό άνοιγμα στο μπατζάκι και συνδύασε με block heels που θα σου δώσουν ύψος. Πουκάμισα, πλεκτά, και τοπ κάθε είδους τους ταιριάζουν.

Τόλμησε τα!

 

 

 

Zara

Zara

Forever 21