AP Images
AP Images
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ VOGUE

Στο πρώτο εξώφυλλο της Kaia Gerber για την γαλλική Vogue, όλοι κοιτάζουν τις μπότες


Μια ακόμα σημαντική στιγμή στην καριέρα της Kaia Gerber ήρθε στις αρχές του 2018.

Η διαδρομή της 16χρονης κόρης της Cindy Crawford στον κόσμο της μόδας μέτρησε αρκετές επιτυχίες τη χρονιά που έφυγε: συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας κορυφαίων οίκων, συμμετοχή σε καμπάνιες, εμφανίσεις που άφησαν ξεχωριστό στιλιστικό αποτύπωμα. Η νέα χρονιά της χαρίζει ένα εξώφυλλο στη γαλλική Vogue. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kaia Gerber ποζάρει για λογαριασμό της Vogue μιας και τον Απρίλιο του 2016, η ίδια και η μητέρα της είχαν φιλοξενηθεί στην γαλλική έκδοση της «βίβλου της μόδας».

Το styling της Kaia Gerber για την φωτογράφιση επιμελήθηκε η Emmanuelle Alt. Tην υπογραφή του outfit της φέρει ο οίκος Saint Laurent.

Η στιλιστική επιλογή της Kaia μας μεταφέρει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο σόου του οίκου Saint Laurent. Τότε είχαμε δει στην πασαρέλα φτερά, glitter φορέματα, δερμάτινα φορέματα και σορτς, διαφάνεια, black n’white αντιθέσεις, ιριδίζουσα λάμψη και έντονα χρώματα να κυριαρχούν. Στο ίδιο μήκος στιλιστικού κύματος κινήθηκε και η εμφάνιση της Kaia για το εξώφυλλο.

Οι knee-high μπότες συνδυάστηκαν με ψηλόμεσο σόρτς και ένα άκρως εντυπωσιακό τοπ σε φούξια απόχρωση.

Σε ανάρτηση της στο Instagram η Kaia θέλησε να ευχαριστήσει το περιοδικό για την συνεργασία και την ευκαιρία που της έδωσε και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ονειρεύομαι. Ευχαριστώ την Vogue, την Emmanuelle Alt και τον David Sims (σσ τον φωτογράφο) που έκαναν πραγματικότητα αυτό το εξώφυλλο. Με κάνατε το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο».

 

Oι δημιουργίες του οίκου Saint Laurent που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και έδωσαν έμπνευση στην στιλίστρια που επιμελήθηκε το look της για το εξώφυλλο της Vogue.