Αυτό το παντελόνι των 40 ευρώ είναι ιδανικό για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις στο γραφείο | 0 bovary.gr
Αυτό το παντελόνι των 40 ευρώ είναι ιδανικό για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις στο γραφείο | 0 bovary.gr
01|02|2018 10:30
SHARE
OFFICE LOOK

Αυτό το παντελόνι των 40 ευρώ είναι ιδανικό για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις στο γραφείο


Η μέρα μας θέλουμε να ξεκινά με άνεση.

Με χαμόγελο αυτοπεποίθησης. Ο διαθέσιμος χρόνος προετοιμασίας το πρωί είναι ελάχιστος και το ντύσιμο, τις περισσότερες φορές, είναι μια «σπαζοκεφαλιά».

Ο στιλιστικός συνδυασμός που επιλέγουμε το πρωί μάς ακολουθεί όλη την υπόλοιπη ημέρα και οι περισσότερες από εμάς με τον ίδιο επιστρέφουμε στο σπίτι, όταν πια έχουμε φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις μας. Το ντύσιμο γραφείου είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κεφάλαιο στη «βίβλο» του στιλ.

Υπάρχουν κομμάτια που συνδυάζουν όσα μια γυναίκα θέλει να αισθάνεται στο ξεκίνημα της ημέρας της: σιγουριά, άνεση, ασφάλεια. Ρούχα που την βοηθούν να εκφράσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Ενα ψηλόμεσο παντελόνι με στιλ -σε δύο all time classic αποχρώσεις- του brand Everlane, θριαμβεύει σε πωλήσεις γιατί έχει καταφέρει να συνδυάσει όσα μια γυναίκα αναζητά στο office look.

Ενα ψηλόμεσο παντελόνι που κολακεύει και μπορεί να συνδυαστεί άνετα με T-Shirt και πουκάμισο, με ένα κασμιρένιο πουλόβερ ή ένα τοπ.

Κοστίζει 50 δολάρια, δηλαδή 40 ευρώ περίπου. Το συγκεκριμένο παντελόνι κάνει hit στις πωλήσεις και αναμένεται να γίνει σύντομα sold out.

Το brand Εverlane έχει ήδη ετοιμάσει λίστα αναμονής.

Οταν ξέρεις τι σου ταιριάζει, μπορείς να το βρεις ευκολότερα!