NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΥ

Η Μυρτώ Αλικάκη φόρεσε μια από τις τοπ τάσεις της άνοιξης στην πρεμιέρα της


Πρεμιέρα για την παράσταση «Κάσσυ» στο «Από Μηχανής Θέατρο».

Η Μυρτώ Αλικάκη, η Αμαλία Αρσένη, Φαίη Ξυλά και η Λένα Ουζουνίδου συναντιούνται επί σκηνής και αφήνονται στις σκηνοθετικές οδηγίες τεσσάρων γυναικών: της Κίρκης Καραλή, της Λίλλυ Μελεμέ, της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη και της Κυριακή Σπανού. Η «Κάσσυ», το έργο του Ανδρέα Φλουράκη, γράφτηκε με αφορμή της ιστορία της μυθολογικής Κασσάνδρας. (σσ Το έργο με βάση την τραγική Κασσάνδρα διερευνά την τραγωδία του ανθρώπου, που ενώ ξέρει τις συνέπειες συγκεκριμένων επιλογών του, εντούτοις δεν μπορεί ή δε θέλει να τις εμποδίσει).

Μετά το τέλος της παράστασης, οι πρωταγωνίστριες της παράστασης πόζαραν μαζί: ξεχωρίσαμε το outfit που επέλεξε η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός με την «ροκ» στάση ζωής, εκπέμπει πάντα κάτι το εφηβικό. Το φόρεμα που επέλεξε για την συγκεκριμένη εμφάνισή της χαρακτηρίζεται από μια τάση που βλέπουμε ότι την φετινή άνοιξη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Αυτό το print, όσες δεκαετίες κι αν περάσουν, διατηρεί την vintage γοητεία του και μάς μεταφέρει νοσταλγικά στο παρελθόν.

Το πουά είναι φέτος μια από τις τοπ τάσεις και δεν θα σταματήσουμε να το βλέπουμε. Μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή νότα στους καθημερινούς στιλιστικούς μας συνδυασμούς. Οι μετοχές αυτού του print φαίνεται ότι δεν πέφτουν ποτέ στο χρηματιστήριο του fashion κόσμου.

Το ρομαντικό πουά φόρεμα της ηθοποιού έδωσε κοριτσίστικο χαρακτήρα στην εμφάνισή της και μάς κέρδισε.

Ενα πουά τοπ ή ένα πουά φουλάρι μπορεί να αναβαθμίσουν το καθημερινό σας στιλ, αν δεν θέλετε να τολμήσετε την επιλογή ενός πουά φορέματος!

Δείτε φωτογραφίες! 
 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency