Τα μαγιό Stefania Frangista και Pink Sands έχουν τα πιο chic σχέδια και καλοκαιρινά μοτίβα | 0 bovary.gr
Τα μαγιό Stefania Frangista και Pink Sands έχουν τα πιο chic σχέδια και καλοκαιρινά μοτίβα | 0 bovary.gr
STEFANIA FRANGISTA

Τα μαγιό Stefania Frangista και Pink Sands έχουν τα πιο chic σχέδια και καλοκαιρινά μοτίβα


Η Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη νέα της συλλογή “California Dreaming” για το Καλοκαίρι 2018, εμπνευσμένη από την ηλιόλουστη πολιτεία της Αμερικής.

Τα κοσμοπολίτικα θέρετρα του Los Angeles και του Malibu με τα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής πολυτελή beach houses δημιουργούν το moodboard για άλλη μια ξεχωριστή συλλογή μαγιό και beachwear από τη δημοφιλή Ελληνίδα σχεδιάστρια, η οποία έχοντας περάσει μεγάλο μέρος της ζωής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποτυπώνει την cool αμερικάνικη φιλοσοφία στο ομώνυμο label της.

Πρωταγωνίστρια της φετινής καμπάνιας είναι το διεθνές top model Maya Stepper, που φωτογραφήθηκε από τον Χάρη Φαρσαράκη –στην πρώτη του συνεργασία με τη Στεφανία Φραγκίστα- στο μοναδικής αισθητικής Casa Cook Hotel στη Ρόδο.

Με φόντο το γήινο περιβάλλον του ξενοδοχείου, περιστοιχισμένο από εντυπωσιακά βράχια, εξωτικές μπανανιές, φοίνικες και κάκτους, η Γερμανίδα καλλονή με τις ιταλικές και ουγγρικές καταβολές και social media influencer με σχεδόν μισό εκατομμύριο followers, ποζάρει νωχελικά στο φακό του γνωστού Έλληνα φωτογράφου, αναδεικνύοντας τα εκπληκτικά νέα μοντέλα της σχεδιάστριας που μας ταξιδεύουν νοερά στα χρυσαφένια Καλιφορνέζικα ηλιοβασιλέματα.

Η φετινή μούσα που οραματίστηκε η Στεφανία είναι ένα jet-setter American girl με επιμελώς ατημέλητο laid back look και λάγνο βλέμμα που παραδίνεται στο ανέμελο κλίμα των διακοπών, φλερτάροντας ανεπιτήδευτα με τη ζωή.

Από ολόσωμα ή high waist μαγιό, αθλητικά μπικίνι συνδυασμένα με φερμουάρ μέχρι αισθησιακά τριγωνάκια με spaghetti strings, βολάν και cut-outs, στη συλλογή “California Dreaming” κυριαρχούν τα κομψά tropical prints σε γήινες αποχρώσεις, οι μονοχρωμίες –λευκό, πορτοκαλί, κόκκινο, μαύρο- αλλά και οι πολύχρωμες ρίγες που παραπέμπουν σε μια σύγχρονη εκδοχή pin up.

Οι αγαπημένες αθλητικές γραμμές της σχεδιάστριας εμπλουτίζονται με sporty chic one shoulder μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, ενώ τα strapless bandeau και τα κοντομάνικά μπουστάκια συναγωνίζονται τα onepieces που λειτουργούν και σαν body, και γίνονται τα απόλυτα must have garments, που φοριούνται από το πρωί στην παραλία μέχρι τα βραδινά κοκτέιλ στα beach bars. H Ελληνίδα “guru” των μαγιό υπογράφει για άλλη μια φορά τις ωραιότερες swimwear και beachwear δημιουργίες, φτιαγμένες από τα καλύτερα υφάσματα της αγοράς, με ανυπέρβλητη αίσθηση κι εφαρμογή.

Το αγαπημένο swimwear brand Pink Sands, με την υπογραφή της Στεφανίας Φραγκίστα, κάνει δυναμική εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι με τη συλλογή “Cuban Spirit”. Με εμφανείς τις επιρροές από το μαγικό ταξίδι της στην Κούβα, η δημοφιλής Ελληνίδα σχεδιάστρια αφηγείται μια ανάλαφρη καλοκαιρινή ιστορία, μεταφέροντας την ανεμελιά και τους αργούς ρυθμούς της ζωής στο εντυπωσιακό νησί της Καραϊβικής, σε μια νέα συλλογή γεμάτη χρώμα και χαλαρή διάθεση.

Μambo, cha-cha-chá, salsa και rumba… η ζωή στην Κούβα έχει το δικό της tempo, που δεν υπακούει σε κανόνες. Το αποικιακό μπαρόκ της πόλης υποκύπτει στα θέλγητρα των εξωτικών ακτογραμμών, και οι φημισμένες παραλίες του Varadero και του Cayo Largo del Sul υποδέχονται επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, εκεί

που ο χρόνος σταματά. Παιχνίδια κάτω από τον καυτό ήλιο στον Τροπικό του Καρκίνου, δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του αρχιπελάγους, αλάτι και άμμος, δίψα για ζωή: το Pink Sands girl προ(σ)καλεί τα beach boys να απολαύσουν παρέα το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Κούβας, και να μείνουν εκεί, ακίνητοι, μέχρι να σουρουπώσει –τα χείλη έχουν τη γεύση της αλμύρας και η επιδερμίδα αναδύει εξωτικό άρωμα καρύδας. Είναι το άρωμα και η γεύση των ξέγνοιαστων καλοκαιριών. Γλύκα από ρούμι, αυθεντικά μοχίτο, ήχοι από latin μουσική στο beach bar, τα φιλήδονα κορμιά λικνίζονται στο ρυθμό, οι φοίνικες χορεύουν στο βραδινό αεράκι. Η συλλογή “Cuban Spirit” πλημμυρίζει από ένα αίσθημα απελευθέρωσης και ατελείωτης διασκέδασης.

Πρωταγωνιστής παραμένει τo iconic πλέον τριγωνάκι FRU FRU™ που κυκλοφορεί σε νέα συλλεκτικά σχέδια, και πλαισιώνεται από μπικίνι και ολόσωμα μαγιό με συναρπαστικά prints:

flowers, tribals, boho, exotic, snake… η χρωματική γκάμα είναι αστείρευτη κι ένα μόνο μαγιό δεν είναι αρκετό! Επιλέξτε ανάμεσα σε one-pieces με βαθιά πλάτη και βολάν λεπτομέρειες ή high-waist bottoms που σμιλεύουν τις μεσογειακές καμπύλες, αλλά και one shoulder frill tops που φοριούνται και σαν bolero μπουστάκια –συνδυάστε τα με μακριές φούστες και τζιν jacket για after-sunset cocktails στα beach bars των καλοκαιρινών προορισμών. Από τις βουτιές στη θάλασσα έως τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών, αυτό το καλοκαίρι η συλλογή της Pink Sands θα δημιουργήσει ένα ακόμα ξεχωριστό φωτογραφικό άλμπουμ διακοπών. After all, “every summer has a story” και το πρώτο κεφάλαιο μόλις ξεκίνησε!

Σχετικά με τη Στεφανία Φραγκίστα: Η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου απέκτησε πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο Brown, και στη συνέχεια ακολούθησε το πραγματικό της πάθος, τη μόδα, σπουδάζοντας fashion design στο πανεπιστήμιο Parsons της Νέας Υόρκης.

Επιστρέφοντας στην πατρίδα της το 2009, και κουβαλώντας στις αποσκευές της σημαντική προϋπηρεσία σε μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Calvin Klein στη Νέα Υόρκη, o Alexander McQueen στο Λονδίνο και ο Michel Vivien στο Παρίσι, η Στεφανία αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της brand μαγιό και beachwear, την Pink Sands, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το brand αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις πρωτότυπες girly συλλογές μαγιό και beachwear που φτιάχνονται στην Ελλάδα από τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα και καθιέρωσε τη Στεφανία ως την απόλυτη fitting expert στον τομέα της.

Τα τελευταία χρόνια η Στεφανία υπογράφει το ομώνυμο label Stefania Frangista, που προέκυψε ως φυσική εξέλιξη της δικής της προσωπικής ωρίμανσης. Το εν λόγω brand χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη αύρα του, το σοφιστικέ χαρακτήρα του, τις minimal γραμμές του και το avant-garde design, που επιτρέπει στη σχεδιάστρια να εκφράζεται περισσότερο ως καλλιτέχνης.

Τόσο η Stefania Frangista, όσο και η Pink Sands, φημίζονται για τη μοναδική εφαρμογή τους, την αντοχή τους στη φθορά του χρόνου, τα ιδιαίτερα σχέδια και τους εμπνευσμένους συνδυασμούς χρωμάτων. Στην Ελλάδα φιλοξενούνται μεταξύ άλλων στα πολυκαταστήματα attica The Department Stores, σε επιλεγμένες μπουτίκ, luxury beach pop-ups και κορυφαία ξενοδοχεία σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, αλλά και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.stefaniafrangista.com.