@Chanel
@Chanel
12|09|2018 09:18
SHARE
LOOK BY CHANEL

Η Πενέλοπε Κρουζ, στα Chanel, ορισμός της φίνας, σύγχρονης Σπανιόλας


Εξαιρετική ηθοποιός, εκρηκτική μελαχρινή αλλά κυρίως... γνήσια Σπανιόλα. Και πλέον και μούσα της Chanel. Ο λόγος για την Πενέλοπε Κρουζ. 

Από το παρουσιαστικό και την ομορφιά της, ως την αύρα της και το ταμπεραμέντο τα πάντα πάνω της προδίδουν την καταγωγή της: Μια βέρα Σπανιόλα. Η οποία μάλιστα, φροντίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές να τονίζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και να προβάλλει ακόμη πιο έντονα την ταυτότητα της, χτίζοντας ουσιαστικά την εικόνα της κλασικής Ισπανίδας όπως ο καθένας μπορεί να την έχει στο μυαλό του. 

Και όλα αυτά τα απέδειξε, με τη βοήθεια της Chanel και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο όπου βρέθηκε παρέα με τον Χαβιέ Μπαρδέμ για την ταινία Todos lo saben του Asghar Farhadi όπου πρωταγωνιστούν. 

Η Πενέλοπε Κρουζ εμφανίστηκε φορώντας μια μακριά δαντελένια δημιουργία, σε σπανιόλικο στιλ, με λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά, όπως τα κουμπιά από κρυστάλλους. Πρόκειται για μια δημιουργία του Karl Lagerfeld από τη συλλογή Spring-Summer 2018 Haute Couture της Chanel. Κλασική και ιδιαίτερη ταυτόχρονα έμοιαζε το ιδανικό ρόυχο για το κόκκινο χαλί μιας Σπανιόλας στο Τορόντο. Λεπτομέρεια: Οι μαύρες κλασικές γόβες, επίσης με την υπογραφή Chanel

@Chanel
@Chanel

Όπως σε κάθε Φεστιβάλ Κινηματογράφου έτσι και στο Τορόντο, τις πρεμιέρες και τις προβολές ακολουθούσαν μεγάλα πάρτι. Και η Πενέλοπε Κρουζ φυσικά παραβρέθηκε σε ένα από αυτά, αμέσως μετά την προβολή του Todos lo saben. Με λουκ ανανεωμένο αλλά χωρίς να αλλάξει τη βασική φιλοσοφία της η Πενέλοπε Κρουζ κατάφερε να κάνει μια δεύτερη θεαματική εμφάνιση μέσα στην ίδια ημέρα στο Τορόντο, επίσης δια χειρός Chanel: Μαύρη δαντέλα, ράντες κοσμήματα και ένα λίγο πιο χαλαρό σινιόν. Το φόρεμα, μια δημιουργία του Karl Lagerfeld για τη συλλογή Fall/Winter 2018/19 Ready-to-Wear της Chanel μακρύ, μαύρο, με λιγότερο όγκο από το πρώτο, από φίνα δαντέλα. Λεπτομέρειες που έκανα τη διαφορά: Οι διαφάνειες σε διάφορα σημεία που έκαναν ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα και φυσικά οι ράντες που ήταν κοσμήματα από μόνες τους και κατέληγαν σε 3D λουλούδια... 

Μια Σπανιόλα δια χειρός Chanel λοιπόν... 

Διαβάστε ακόμη: Η Chanel γυναίκα στο δάσος -Η συλλογή του Lagerfeld που θα σε κάνει να λατρέψεις το χειμώνα

                            Ο ολάνθιστος κήπος της Chanel