Instagram @nakopoulouvaso
Instagram @nakopoulouvaso
16|09|2018 10:54
SHARE
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η πιο κομψή καλεσμένη στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ


O γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ έμοιαζε με ρομαντικό παραμύθι.

To ζευγάρι παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ιδιωτικό εκκλησάκι, του κτήματος του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη.

Η πανέμορφη νύφη, το σκηνικό, η αγάπη του ζευγαριού και οι λαμπεροί καλεσμένοι που παρευρέθηκαν, συνέθεταν τον γάμο της χρονιάς.

Η Υβόννη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό με τη εφαρμοστή γραμμή και τα αστραφτερά κεντήματα και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι μια από τις πιο chic και εντυπωσιακές νύφες που έχουμε δει.

Ωστόσο, μία άλλη παρουσία που βρισκόταν ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους, ξεχώρισε στον γάμο. Αυτή της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα εμφανίστηκε με ονειρική δημιουργία από το σχεδιαστικό δίδυμο MIRO. Το μακρύ φόρεμα από τούλι σε nude αποχρώσεις και με διακριτικά κεντήματα στο μπούστο, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και έχρισε την τραγουδίστρια την πιο κομψή της βραδιάς (μετά την νύφη φυσικά).

 

 

 

 

 

Το φόρεμα αποτελούταν από δύο κομμάτια, με την full skirt από τούλι να αποσπάται και να δημιουργεί δύο διαφορετικά λουκ. Βγάζοντας την φούστα η Δέσποινα αποκάλυψε το glam φόρεμα σε μπεζ-χρυσούς τόνους, που φορούσε στην δεξιωση που ακολούθησε.

 

 

 

 

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος δημιούργησε χαλαρές μπούκλες, όλο λάμψη. Το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, έδινε έμφαση στο βλέμμα και έγινε από την Βάσω Νακοπούλου. Η εμφάνιση της Δέσποινας ήταν συγκλονιστική, αντάξια μιας σταρ στο κόκκινο χαλί. Το φόρεμα των Ελλήνων σχεδιαστών MIRO ήταν η τέλεια επιλογή. Την λατρέψαμε.