Sexy Xmas Δώρα για εκείνον και εκείνη από The Moon Cat!  | 0 bovary.gr
Sexy Xmas Δώρα για εκείνον και εκείνη από The Moon Cat! | 0 bovary.gr
THE ΜΟΟΝ CAT

Sexy Xmas Δώρα για εκείνον και εκείνη από The Moon Cat!


Τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου ντυθείτε με μοναδικό τρόπο. Νιώστε sexy με τον εαυτό σας και λίγο πριν υποδεχτείτε τη νέα χρόνια, νιώστε πιο όμορφη από ποτέ.

Τα Χριστούγεννα η πόλη βάφεται στα κόκκινα, το χρώμα του πάθους, της θερμότητας, του κεφιού και της ορμής!

Πάρτε έμπνευση από το πνεύμα της εποχής και κάντε στο έτερον σας ήμισυ τα καλύτερα δώρα. Αποκαλυπτικά γυναικεία εσώρουχα, ιδιαίτερα ανδρικά εσώρουχα και χουχουλιάρικες πυτζάμες για ζεστές αγκαλιές κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε παρακάτω μοναδικές προτάσεις Themooncat από την ολοκαίνουργια Xmas collection!

Για εκείνη

Κάντε ένα αξέχαστο δώρο στην αγαπημένη σας, φτιάχνοντας ένα μοναδικό σετ από τα πιο hot Xmas items. Επιλέξτε την σατέν κόκκινη ρόμπα από την Seduce Me με ένα εξαιρετικά μαλακό ύφασμα και ζώνη, συνδυάζοντάς την με το κόκκινο balconet σουτιέν από δαντέλα και βελούδο πάνω σε τούλι της ιταλικής μάρκας Leilieve (δείτε το εδώ). Κάντε τώρα την παραγγελία σας online, για να είναι στην πόρτα σας έγκαιρα!

Σουτιέν για ένα τετ-α-τετ ρεβεγιόν

Sexy κόκκινη ρόμπα Florence

Romantic πιτζάμες που γεννούν όμορφα συναισθήματα!

Αν θέλετε επιπλέον δώρα για την καλή σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι ζεστές και ρομαντικές πιτζάμες από την Snelly. Με άσπρη δαντέλα, κόκκινες καρδούλες, άσπρο πουά και 3 κουμπάκια. Σίγουρα το πιο γλυκό δώρο για τις μέρες που θα περάσετε μαζί τις γιορτές!

Για εκείνον

Χαρίστε του ένα κατακόκκινο boxer με στάμπα Άγιο Βασίλη!

Πάρτε στον αγαπημένο σας ένα 100% χριστουγεννιάτικο δώρο. Αυτό το ανδρικό boxer της ιταλικής μάρκας Primal είναι ένα από τα πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα που θα τον κάνουν σίγουρα να γελάσει πονηρά! Έρχεται στον χώρο που θα επιλέξετε σε συσκευασία κουτιού με τον Άγιο Βασίλη.

Ανδρική φόρμα για τις χαλαρωτικές χριστουγεννιάτικες στιγμές

Όλοι οι άντρες αγαπούν τις φόρμες μέσα στο σπίτι! Ειδικά αν έχετε κανονίσει κάποιο ταξιδάκι, σίγουρα θα λατρέψει αυτό το σετ φόρμας Enrico Coveri με τζάκετ και μπλε-navy παντελόνι.

Μαζί με την φόρμα, πάρτε του και έναν πλεκτό σκούφο, για τις κρύες μέρες!

 

Ξεκινήστε τώρα τις Xmas αγορές σας μέσα από την Xmas Collection του Themooncat κάνοντας τα καλύτερα δώρα σε αυτούς που αγαπάτε!