FIRST DATE

Τι να φορέσεις τον χειμώνα στο πρώτο ραντεβού - Για να είσαι σέξι και στιλάτη


Πρώτο ραντεβού. Προσμονή, λαχτάρα, ενθουσιασμός. Αγχος και πολλές φορές ανασφάλεια για την εμφάνισή σου που θες να είναι προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Η πρώτη σας, πολλά υποσχόμενη συνάντηση θέλεις να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκείνον. Θέλεις να δείχνεις κομψή, με άποψη και βέβαια σέξι.

Να του αποτυπωθεί στο μυαλό η πιο γοητευτική εκδοχή σου. Αν ο ένας έρθει στον δρόμο του άλλου στην καρδιά του χειμώνα, τότε η εμφάνισή σου θα πρέπει να προσαρμοστεί και στα δεδομένα της εποχής (και βέβαια των καιρικών συνθηκών!).

Αν πιστεύεις ότι για να φαίνεσαι σέξι πρέπει να... πάθεις κρυοπαγήματα γιατί φόρεσες ότι πιο λεπτό είχε η ντουλάπα σου κάνεις λάθος.

Υπάρχουν κομμάτια που τον φετινό χειμώνα είναι ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών και βέβαια είναι εγγυημένη η επιτυχία τους στο άλλο φύλο.

Συνδύασε έξυπνα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, άστα να αγκαλιάσουν το σώμα σου και να σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάς ότι όταν φοράς ρούχα που δεν σε κολακεύουν, αυτό εκπέμπεται στους γύρω σου και βέβαια οι άνδρες το αντιλαμβάνονται αμέσως.

Δες ποια είναι τα τέσσερα βασικά κομμάτια που για τις fashion editors τον φετινό χειμώνα θεωρούνται άκρως σέξι!

Βινύλ (φούστα): Μια αναμφίβολα μια πολύ ιδιαίτερη τάση που κεντρίζει τις εντυπώσεις και κάνει την διαφορά. Την είδαμε στις μεγάλες πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας του εξωτερικού και συνεχώς κερδίζει έδαφος.Το 80s κάνει δυνατό comeback τον φετινό χειμώνα και το βλέπουμε να καθρεπτίζεται σε λαμπερά δέρματα που φοριούνται και πρωί και βράδυ. To βινύλ είναι τολμηρό, κάποιες φορές προκλητικό, εκκεντρικό, σέξι ή υπερβολικά σέξι.

 

 

 

 

A photo posted by Marilene Faria (@marilene_f_) on Nov 28, 2016 at 1:11pm PST

 

 

 

A photo posted by Melody (@la_minute_fashion) on Nov 21, 2016 at 1:56am PST

 

Blazer: Ένας πολύ εντυπωσιακός συνδυασμός μπορεί να γίνει με φούστα και πουκάμισο ή ένα φόρεμα. Το blazer μπορεί με ιδανικό τρόπο να συνδυάσει πιο καλοκαιρινά ρούχα που δεν θα ήταν εύκολο να φορέσεις σε καθημερινή βάση όσο παγώνει ο καιρός: T-Shirts, πουκάμισα και φορέματα μπορούν να φορεθούν άνετα και το χειμώνα με ένα ένα blazer.

 

 

A photo posted by @robertaweber (@stylingwatch) on Dec 19, 2016 at 2:30am PST

 

 

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Dec 9, 2016 at 4:42am PST

Slip dress: Το slip dress είναι ένα από τα κομμάτια που ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και γι'αυτό οι γυναίκες το αγαπούν για τις all day εμφανίσεις τους. Είναι γοητευτικό, άκρως θηλυκό, ανάλαφρο και βολικό.

Οι συνδυασμοί που μπορεί να γίνουν με το slip dress ποικίλλουν και η μόδα επιτάσσει να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και να το συνδυάσουμε με κομμάτια που μπορούν να κάνουν το ντύσιμό μας, ιδιαίτερο.

 

 

 

A photo posted by @cokkguzell on Jan 6, 2017 at 6:35am PST

 

Leather Jacket: Σταθερή η αξία του. Ακρως σέξι και διαχρονικό, κεντρίζει τις εντυπώσεις. Εκπέμπει σιγουριά και δυναμισμό.

 

 

 

 

A photo posted by Sara Watson (@livelovesarablog) on Jan 10, 2017 at 5:50am PST

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: http://fashiongum.com

 

 

 

TAGS