Instagram/AshleyGraham
Instagram/AshleyGraham
09|06|2017 10:01
SHARE
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Η Ashley Graham αποκαλύπτει το απόλυτο outfit για κάθε γυναίκα με καμπύλες


Αυτό το κορίτσι που δίνει μαθήματα αυτοπεποίθησης και μόνο που αναπνέει.

Έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του μόντελινγκ κατεδαφίζοντας το στερεότυπο ότι για να είσαι μοντέλο και να περπατάς στην πασαρέλα πρέπει να μπαίνεις στο ΧXS, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα ομορφιάς και του «τέλειου σώματος» (για το οποίο έχουν γραφτεί χιλιάδες λογύδρια) και αποδεικνύοντας πως μια γυναίκα δεν εξαρτά την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και την ποιότητα της ομορφιάς της από το μέγεθός της.

Κι ενώ φαίνεται ότι είναι ένα κορίτσι που μπορεί δε γνωρίζει τι πάει να πει «ανασφάλεια», πρόσφατα, η 29χρονη Ashley Graham, σε μια συνέντευξη της για το περιοδικό People, μίλησε για άλλη μια φορά για το κεφάλαιο «αυτοπεποίθηση», αποκαλύπτοντας ότι κι εκείνη, όπως όλες μας, έχουν υπάρξει φορές που η παραλία έχει γίνει πηγή αυτοαμφισβήτησης. 

 

«Όπως κάθε γυναίκα, όταν κι εγώ πηγαίνω στην παραλία ή στην πισίνα, σκέφτομαι “Ωχ, τώρα πρέπει να βγάλω το παρεό μου”», παραδέχεται, αλλά ευτυχώς, όπως είπε, έχει μάθει να αγνοεί αυτή τη φωνή. «Ναι,ίσως στην αρχή νομίζεις πως όλοι κοιτούν εσένα, αλλά μετά από λίγο νιώθεις και πάλι άνετα και παραγγέλνεις άλλη μια pina colada».

Πέρα όμως από τις στιγμές στην παραλία, μια γυναίκα έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με τις δεύτερες σκέψεις που έχει για το σώμα της. Για την Ashley Graham, υπάρχει ένα outfit που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα με καμπύλες να νιώσει απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό της. Ποιο είναι αυτό;

«Κολλητό μαύρο τζιν σε ευθεία γραμμή, λευκό t-shirt και ένα μαύρο τζάκετ», απάντησε δίνοντας τον ορισμό του κομψού και δυναμικού και street style.