shutterstock
shutterstock
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πρώτο ραντεβού: Πες μας πού θα πάτε, να σου πούμε τι θα φορέσεις


Ραντεβού: Μια λέξη, δεκάδες σπαταλημένες ώρες μπροστά από καθρέφτες και ανοιχτές ντουλάπες που, συνήθως, καταλήγουν σε μια μίνι υπαρξιακή κρίση και κάποιο αφοριστικό, πλην εντελώς επιπόλαιο, «Δεν έχω τίποτα να φορέσω». Βαθιές ανάσες. Είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια απλή κατεύθυνση. Εννοείται πως μπορείτε να φορέσετε ό,τι μα ό,τι εσείς θέλετε. Εξάλλου αν υπάρχει ένας major κανόνας του στιλ αυτός ένα πράγμα επιτάσσει: να φοράτε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και να βαδίζετε μέσα σε αυτό με αυτοπεποίθηση.

Εξάλλου είναι απλώς ένα ραντεβού και ο μόνος παράγοντας που δεν συντελεί στο αν θα περάσετε καλά σε αυτό είναι τι θα φοράτε. Οπότε χαλαρώστε.  Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε λίγη έμπνευση, σας έχουμε τα κατάλληλα outfits ανάλογο με το φόντο στο οποίο θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. 

 

1. Σε ένα κοκτέιλ μπαρ
Δημιουργήστε ένα στιλ που συνδυάζει τη σύγχρονη εποχή με αυτή της ποτοαπαγόρευσης (δηλαδή τα 20’s). Ένα crop τοπ με κρόσσια σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο, κολλητό τζιν σε σκούρο χρώμα και απλά χρυσά σανδάλια ή slider σανδάλια είναι ένας σούπερ συνδυασμός για να το πετύχετε αυτό. Μπορείτε να συμπληρώσετε το λουκ με ένα σκούρο καφέ ή μαύρο, πλατύγυρο καπέλο από καστόρι.

 

Shutterstock
Shutterstock

2. Στον κινηματογράφο για ταινία
Κάντε ένα mix n’ match από κάζουαλ και βραδινά κομμάτια. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα απλό λευκό t-shirt, με ένα τζιν σε στιλ boyfriend και να ολοκληρώσετε το λουκ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή κάποιο statement κολιέ.

 

3. Σε ένα σπιτικό πάρτι
Όταν έχουμε να κάνουμε με το πάρτι ενός φίλου ή μιας φίλης του προσφιλούς προσώπου, ο συντελεστής άγχους αυξάνεται, αφού έχουμε στο μυαλό μας πως θα αρέσουμε και στους φίλους του. Τι να προτιμήσετε; Κάτι απλό και σέξι: Ένα άνετο jumpsuit που πέφτει χαλάρά πάνω σας και ένα ζευγάρι βραδινά φλατ σανδάλια. Μπορείτε να συμπληρώσετε το λουκ με αξεσουάρ όπως 2-3 λεπτές αλυσίδες στο λαιμό φορεμένες μαζί και πολλά δαχτυλίδια. 

 

4. Σε μια συναυλία 
Φανταστική πρόταση αφού, τις περισσότερες φορές, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Σε μια  συναυλία, είτε παρευρεθείτε με την παρέα σας, είτε με έναν εν δυνάμει μελλοντικό σύντροφο, το κλειδί είναι να νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Θα στριμωχτείτε, θα σας σπρώξουν, θα χορέψετε, πιθανώς να ανεβείτε και στους ώμους του, οπότε θέλετε ένα street style, αλλά και θηλυκό λουκ. Ποιο είναι αυτό; Τζιν ή σορτς σε στιλ boyfriend και από πάνω ένα λευκό ημιδιάφανο t-shirt ή τιραντάκι μέσα από το οποίο μπορείτε να φορέσετε ένα σέξι bralette (μπραλέτα) (που φέτος είναι πολύ στη μόδα). Όσο για τα παπούτσια επιλέξτε ένα παπούτσι τύπου All Star ή τα αγαπημένα σας sneakers. Ολοκληρώστε το λουκ με κάτι πολύ απλό, όπως μια γκρι φλις ζακέτα. 

5. Στο σπίτι του 
Σας κάλεσε για δείπνο. Ωραία μέχρι εδώ. Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προθέσεις σας (να περάσετε εκεί το βράδυ ή να φύγετε μετά το φαγητό), αλλά σε κάθε περίπτωση πείτε «ναι» σε ένα λουκ άνετο και όσο σέξι πρέπει. Αυτό θα μπορούσε να αποτελείται από ένα κολλητό τζιν, μια φαρδιά πουκαμίσα ή μια off shoulder μπλούζα με ογκώδη μανίκια, μέσα από την οποία θα φοράτε ένα κορμάκι και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό. Συνδυάστε το λουκ με slider σανδάλια ή με χαμηλοτάκουνα πέδιλα. 

6. Σε ένα εστιατόριο 
Παραδοσιακό και αγαπημένο σημείο συνάντησης για πρώτο ραντεβού. Αντίστοιχος θα είναι και ο τρόπος σκέψης για το ντύσιμο σας. Γι’ αυτό ήρθε η στιγμή του μικρού μαύρου φορέματος. Είτε κάζουαλ και σε πιο χαλαρή γραμμή, είτε στενό και από πιο καλό ύφασμα, συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα πέδιλα  και διακριτικά αξεσουάρ. Με αυτό το λουκ, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.