Gucci - Milan Fashion Week Fall/Winter 2017/18- Getty Images / Ideal Image
Gucci - Milan Fashion Week Fall/Winter 2017/18- Getty Images / Ideal Image
COCO CAPITAN

Coco Capitan: H ανατρεπτική καλλιτέχνις είναι η νέα συνεργάτιδα του οίκου Gucci


Coco Capitan. Μια ανατρεπτική καλλιτέχνις.

«Τοmorrow is now yesterday». «Common sense is not so common». Οι φράσεις αυτές γίνονται σύνθημα και έχουν την υπογραφή της.

H νέα συνεργάτιδα του oίκου Gucci  δεν είναι ένα ακόμα πρόσωπο στη βιομηχανία της μόδας. Η ενδιαφέρουσα εικαστική της ματιά την καθιστά μια παρουσία που αξίζει την προσοχή μας.

Biological prints, κρύσταλλα και παγιέτες, τοπ με prints και συνθήματα έγιναν τα εκκεντρικά στοιχεία που σε μια ροκ και glam μείξη έγιναν δημιουργίες που μας απασχόλησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όταν ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή του για την επόμενη σεζόν. Εκεί η Coco Capitan έδωσε μια πρώτη γεύση της δουλειάς της.

Η Coco Capitan μοιάζει να «ζωγράφισε» με το πινέλο της φαντασίας της και του οράματός της πάνω στις δημιουργίες του Alessandro Michele.

Η ίδια εξηγεί γιατί αγαπά τον οίκο Gucci και την συνεργασία της με τον Alessandro Michele: «Η μη νοσταλγική του οπτική για το παρελθόν μαζί με την ικανότητά του να το κάνει σύγχρονο. Η σημασία που δίνει στην αγάπη. Η μοναδικότητά του».

H ίδια επικεντρώνεται στο μήνυμα που θέλει να μεταδώσει το ρούχο και όχι στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την «κατασκευή» του.

H νεαρή Ισπανίδα καλλιτέχνης υπογράφει ρούχα και αξεσουάρ για τον οίκο και η capsule collection είναι διαθέσιμη από το τέλος Ιουλίου. Τα σοφά slogan της Coco Capitan, οι εμπνευσμένοι της αφορισμοί έχουν γίνει ήδη συνθήματα.

«I want to go back to believing a story»

 

Yesterday in the studio in Beijing @lallo25 @michelatafuri21 @gucci @amagcuratedby @bla_bbie @danthawley thank you always forever love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coco Capitán (@cococapitan) στις Μάρ 29, 2017, 2:56πμ PDT

 

 

 

 

TAGS