Η νέα συλλογή της Women's Secret αναδεικνύει τη θηλυκότητα με τον πιο σικ και άνετο τρόπο | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή της Women's Secret αναδεικνύει τη θηλυκότητα με τον πιο σικ και άνετο τρόπο | 0 bovary.gr
01|09|2017 13:55
SHARE
WOMEN'S SECRET

Η νέα συλλογή της Women's Secret αναδεικνύει τη θηλυκότητα με τον πιο σικ και άνετο τρόπο


Βελούδο, δαντέλες, σε ένα παιχνίδι αισθησιασμού όπου τους κανόνες τους βάζει ο μινιμαλισμός.

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας ξεκινάει από τα εσώρουχα της. Και η φθινοπωρινή συλλογή Women's Secret είναι εδώ για να την απογειώσει. 

Αφήνοντας πίσω ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα και αυθορμητισμό, η νέα συλλογή των εσωρούχων, η Women's Secret ανοίγει τη νέα σεζόν συστήνοντας μας τη νέα εκδοχή της μονοχρωμίας και των ντελικάτων γραμμών, εφασφαλίζοντας την καλύτερη μετάβαση στη νέα σεζόν.

Η νέα της συλλογή είναι μια ωδή στο sensual chic με σχέδια που αναδεικνύουν την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.  

Ένα από τα Mega trends, το βελούδο που θα κυριαρχήσει και φέτος σαν τάση, μεταφέρεται και στα εσώρουχα. Έτσι, στη νέα φθινοπωρινή συλλογή θα βρείτε σουτιέν από βελούδο με multi-straps πλάτες και cups με τέλεια εφαρμογή.

Μακριά σατέν νυχτικά συνδυασμένα με αισθησιακές δαντέλες και σαγηνευτικά κορμάκια. 

Γυρνώντας σελίδα, περνάμε στο κεφάλαιο «Πιτζάμες». Αρχικά, σε αυτό το σημείο αξίζει να πούμε ότι με διάσημες όπως η Βικτόρια Μπέκαμ που κυκλοφορεί με άψογο pajama look, οι πιτζάμες δεν είναι απλώς ένα πρόχειρο ρούχο σπιτιού, αλλά έχουν εξελιχθεί σε τάση. 

Ακόμα όμως και να μην έχετε φτάσει σε αυτό το στάδιο, τα Joggers, τα T-shirts, τα φούτερ πολλαπλών χρήσεων που θα ανακαλύψετε στις συλλογές Women's Secret μόνο αδιάφορα δεν περνούν από το μάτι που ξέρει να αποκωδικοποιεί το stylish και άνετο ρούχο. 

Πιο απαλά χρώματα, λεπτομερώς σχεδιασμένα prints σε βαμβακερά και μεταξωτά υφάσματα, νέες υφές, σχέδια με δαντέλα για κάθε γυναίκα που αγαπά το sleepwear look και δε διστάζει να το κάνει -γιατι όχι;- statement.