Η Louis Vuitton λανσάρει το πιο ανατρεπτικό T-Shirt που είδαμε στις εβδομάδες μόδας | 0 bovary.gr
Η Louis Vuitton λανσάρει το πιο ανατρεπτικό T-Shirt που είδαμε στις εβδομάδες μόδας | 0 bovary.gr
05|10|2017 11:30
SHARE
LOUIS VUITTON

Η Louis Vuitton λανσάρει το πιο ανατρεπτικό T-Shirt που είδαμε στις εβδομάδες μόδας


Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι.

Οι μεγάλες μητροπόλεις της μόδας έδειξαν το δρόμο του στιλ για την επόμενη άνοιξη. Μόλις χθες η μεγάλη γιορτή της μόδας που διήρκησε όλο τον Σεπτέμβριο και μας γέμισε στιλιστική έμπνευση, έριξε αυλαία.

Το σόου του οίκου Louis Vuitton που πραγματοποιήθηκε στο Pavillon de l'Horloge του Λούβρου -έναν χώρο με ιστορική σημασία- πάντρεψε το χθες με το σήμερα και άφησε την ιστορία να γίνει κομμάτι σύγχρονων δημιουργιών

H συλλογή του Nicholas Ghesquière για την άνοιξη του 2018 ήταν ένα κολάζ sportwear και αναφορών από την ιστορία. 

Ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε το στιλ μιας άλλης εποχής, σε ρούχα που απευθύνονται στη γυναίκα του σήμερα που κινείται στην πόλη και θέλει άνεση στις εμφανίσεις της.

Τα sneakers έγιναν κομμάτι-κλειδί σε αυτή την κολεξιόν: είναι τα παπούτσια που κάνουν «επέλαση» στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ταιριάζουν με όλα και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση.

Η φιλοσοφία αυτού του παπουτσιού φαίνεται ότι αγκαλιάστηκε από τον σχεδιαστή που τα αποθέωσε στην κολεξιόν του.

Το σόου του οίκου έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη: ο Nicholas Ghesquiere έφερε με έναν ανατρεπτικό τρόπο μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτή τη στιγμή στη συλλογή του. Μια στάμπα με τους ήρωες της σειράς Stranger Things αποτυπώθηκε σε ένα Τ-Shirt και ήδη έχει γίνει hit.

 

 

Φωτογραφίες: AP Images