Η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις φόρεσε άψογα το μποτάκι που φορούσε και η μαμά σου | 0 bovary.gr
Η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις φόρεσε άψογα το μποτάκι που φορούσε και η μαμά σου | 0 bovary.gr
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

Η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις φόρεσε άψογα το μποτάκι που φορούσε και η μαμά σου


Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι απαιτητική κυρίως με τον εαυτό της.

Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν πάντα τη διαφορά, γι’αυτό και η ίδια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτές.

Είναι trendsetter: δεν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, τις δημιουργεί η ίδια. Κάθε εμφάνισή της αποτυπώνει τις στιλιστικές τάσεις που είναι πιθανό να μας απασχολήσουν... αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα.

Η σχεδιάστρια απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη με μπότες που έχουν το άγγιγμα του παρελθόντος και ήδη από τις αρχές του χρόνου έκαναν την εμφάνισή τους στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο σόου του οίκου Saint Laurent.

H Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε για την εμφάνισή της slouchy boots. Οι «ζαρωμένες» μπότες -που σχηματίζουν σούρες στο πόδι- από τη δεκαετία του 80’ γίνονται φέτος κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων.

Τις συναντάμε είτε μέχρι τον αστράγαλο είτε πιο ψηλές και βέβαια σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.

Μetallic, ή σε all time classic μαύρο, σε μπεζ, γκρι, κόκκινο ή λευκό, δερμάτινες, suede ή σατέν, φλατ ή με πιο ψηλό τακούνι, οι slouchy μπότες μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε εμφάνισή μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι slouchy μπότες της Βικτόρια Μπέκαμ σε βουργουνδί απόχρωση συνδυάστηκαν με knit τοπ και slit skirt (τη φούστα με το άνοιγμα στο πλάι της που προσδίδει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφανίσεις μας).

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

AP Images 

AP Images
AP Images