Η νέα, χειμερινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη | 0 bovary.gr
Η νέα, χειμερινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη | 0 bovary.gr
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

Η νέα, χειμερινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη


Στο σταυροδρόμι της θηλυκότητας και του δυναμισμού, θα συναντήσεις τη νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2017. Ενιαίες σιλουέτες, έντονοι ώμοι, layering και όγκοι «ζωγραφίζουν» τον καμβά της συλλογής του ταλαντούχου σχεδιαστή.

O Στέλιος Κουδουνάρης επηρεασμένος από το power dressing των 80's και συμβαδίζοντας με την εποχή του, περιγράφει μέσα από τις δημιουργίες του την συναισθηματική και γοητευτική γυναίκα του σήμερα που τολμά να προκαλέσει και θέλει να μην περνά απαρατήρητη.

Ο σχεδιαστής δίνει μια νέα διάσταση στα αγαπημένα του χρώματα: το γκρί, το μπλε και το μαύρο με ασημί και μεταλλικές εκρήξεις, ενώ τα μεγάλα καρό και οι ρίγες στους ίδιους τόνους καθορίζουν τη συλλογή.

Εκρηκτικά φορέματα αναδεικνύουν τη σιλουέτα και μεγάλα πανωφόρια αγκαλιάζουν ζεστά το γυναικείο σώμα. 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bovary.gr: (Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη του Στέλιου Κουδουνάρη) 

«Η κάθε εποχή, έχει τη μαγεία της. Λατρεύω να σχεδιάζω εξίσου και για το χειμώνα και για το καλοκαίρι. Το χειμώνα μου αρέσει πολύ το layering και ο συνδυασμός ετερόκλητων υλικών και κομματιών και τα ρούχα είναι κατά κάποιο τρόπο πιο αυστηρά ενώ το καλοκαίρι επικρατεί στις συλλογές μου πάντα μια πιο ανάλαφρη διάθεση που αντανακλάται από το μεσογειακό κλίμα.

 

Σε κάθε μου συλλογή μπορεί να έχω μια διαφορετική γυναίκα στο μυαλό μου, αλλά πάντα είναι η ίδια.

Η συλλογή για τον χειμώνα 2017-18 αγαπά τα πολυτελή και ταυτόχρονα ζεστά παλτό σε χαλαρές φόρμες, τα μεταλλικά υφάσματα, πλούσια μάλλινα πλεκτά και ανδρόγυνα στοιχεία, δημιουργούν μια νέα δυναμική και θηλυκή γκαρνταρόμπα ευέλικτη να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ»

 

 

Phοto: Έφη Γούση

Styling: Ηλίας Μιχαλόλιας & Χάρης Γκοτζαμανίδης

Make up: Ελένη Σαββίδου

 

Φωτογραφία: Mαρία Μαρκέζη
Φωτογραφία: Mαρία Μαρκέζη

 «Σε κάθε μου συλλογή μπορεί να έχω μια διαφορετική γυναίκα στο μυαλό μου, αλλά πάντα είναι η ίδια. Απευθύνομαι στη γυναίκα του σήμερα, που ζει, τη γυναίκα που εργάζεται, που ταξιδεύει, που έχει υποχρεώσεις, που διασκεδάζει, φλερτάρει με το άγνωστο και μέσα από τις ενδυματολογικές τις επιλογές αναζητά την ελευθερία και ξεδιπλώνει την προσωπικότητα της. Οι σχεδιαστές που είναι πιστοί στην αισθητική τους, σέβονται την ποιότητα και τους πελάτες τους και οραματίζονται το καινούργιο είναι αυτοί που ορίζουν αυτό που αποκαλούμε «Ελληνική μόδα» και πάντα θα υπάρχει το κοινό που θα τους ακολουθεί ανεξάρτητα από τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε σαν χώρα».