Shutterstock
Shutterstock
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ZARA

Το αξεσουάρ των Zara που θα γίνει ανάρπαστο κοστίζει κάτω από 16 ευρώ


Αυτό το αξεσουάρ εκτός του ότι είναι η νέα τάση της μόδας, είναι και πολύ βολικό καθώς είναι ένας τρόπος να μαζέψεις τα ατημέλητα μαλλιά σου. Τα headbands των Zara είναι πανέμορφα και κοστίζουν κάτω από 16 ευρώ. 

Ο καιρός είναι πλέον φθινοπωρινός και η επιστροφή στην επαγγελματική ρουτίνα είναι γεγονός. Τις πρωινές ώρες το ξέρουμε ότι έχεις ελάχιστο χρόνο για να ετοιμαστείς και κάποιες φορές μάλιστα δεν έχεις προλάβει το προηγούμενο βράδυ να λουστείς. 

Μην ανησυχείς αν τα μαλλιά σου δεν στρώνουν όπως θα ήθελες ή αν το χτένισμα σου δεν αρμόζει για το γραφείο. Τα headbands θα σου λύσουν τα χέρια.

Κάθε είδος αξεσουάρ έχει μεγάλη σημασία για το συνολικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή μας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αξεσουάρ μαλλιών. Η λεπτομέρεια άλλωστε κάνει τη διαφορά.

Τα headbands αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που μπορεί αισθητά να αλλάξει το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα της εμφάνισής σου. 

Πέρα όμως από αυτό, είναι και ιδιαίτερα χρηστικό καθώς μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε αρκετές περιπτώσεις που έχεις ατημέλητα μαλλιά.

Εμείς σου παρουσιάζουμε το πιο ωραια headbands των Zara για την καθημερινότητά σου ή για τις βραδινές εξόδους σου που θα γίνουν ανάρπαστα. 

zara.com
zara.com

Μία μπορντώ στέκα με πέρλες και πέτρες θα μπορούσε άψογα να συνδυαστεί με λευκό πουκάμισο. Οπως βλέπεις κι εσύ στην παραπάνω φωτογραφία, εκτός από τις στέκες οι γιακάδες φέτος έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι must!

Στην ακόλουθη φωτογραφία μια άλλη στέκα των Ζara έχει συνδυαστεί τέλεια με μπλε ριγέ πουκάμισο, κόκκινο κραγιόν και έντονα μακριά σκουλαρίκια. 

zara.com
zara.com

Τα headbands είναι εύκολα στη χρήση τους, ολοκληρώνουν το look κάθε εμφάνισης και μας βοηθούν να είμαστε πάντα περιποιημένες.

Δείτε μερικές ιδέες για να φορέσετε τα αγαπημένα σας headbands που θα σας συνοδεύσουν από το καθημερινό μέχρι και το βραδινό σας hairstyle.

zara
zara

Αυτό το αξεσουάρ που όλα τα stylish κορίτσια φορούν θα το λατρέψεις και κοστίζει στα Zara κάτω από 16 ευρώ!

Είναι κάτι διαφορετικό, προσθέτουν στυλ και σίγουρα σου κρατάνε κατά κάποιο τρόπο τα μαλλιά, κάτι που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο τις μέρες που δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου. 

Διαβάστε επίσης: Κάνε τη διαφορά με ένα αξεσουάρ στα μαλλιά