Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο -Ο Γιάννης Στάνκογλου πιο κομψός από ποτέ σε βραδιά μόδας | 0 bovary.gr
Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο -Ο Γιάννης Στάνκογλου πιο κομψός από ποτέ σε βραδιά μόδας | 0 bovary.gr
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο -Ο Γιάννης Στάνκογλου πιο κομψός από ποτέ σε βραδιά μόδας


Το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έγινε ένας κήπος με πολύχρωμα λουλούδια για την παρουσίαση της συλλογής ERDEM x H&M στην Ελλάδα.

To exclusive fashion πάρτι ήταν αφιερωμένο στην γοητεία που αποπνέουν οι δημιουργίες ERDEM x H&M, στη μόδα και στη μουσική. Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, τη μόδα και την ομορφιά. Ο Γιάννης Στάνκογλου γοήτευσε με την ενδυματολογική του επιλογή και το ανεπιτήδευτο στιλ του. Ο ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή του στη λαμπερή βραδιά ένα μπλέ σκούρο καρό κοστούμι και το συνδύασε με φουλάρι και λευκό πουκάμισο. Ο ηθοποιός στις πάντα προσεγμένες στιλιστικά δημόσιες εμφανίσεις του δείχνει ότι έχει πολύ καλή σχέση με τη μόδα.

Η ομορφιά -όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο bovary.gr- δεν ήταν το διαβατήριο που τον βοήθησε να προχωρήσει στη ζωή του.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου. Υπήρχαν πολύ ωραιότεροι από εμένα στο σχολείο. Οπότε η ομορφιά δεν με βοήθησε. Ισως το περίεργο πρόσωπο, που μου επιτρέπει να κάνω διαφορετικές ράτσες και φυλές, κι ίσως το βλέμμα μου. Τι να τον κάνεις τον ωραίο, αν δεν εκπέμπει τίποτα...Νομίζω ότι η ομορφιά μου είναι ότι μεγάλωσα στον Περισσό, ότι έπαιξα σε αλάνες, ότι έκανα πράγματα που δεν έκαναν πολλοί, ότι αγαπούσα τα μαθήματά μου και χωρίς να διαβάζω τελείωσα το σχολείο, κι ας μην σπούδασα. Οτι βρήκα τον δρόμο μου. Μου δόθηκε η δυνατότητα κι ήμουν τυχερός τελικά να βρω αυτό που μ΄αρέσει να κάνω. Και το κρατάω ακόμα. Θα μπορούσα στη ζωή μου να μην έχω καταφέρει να έχω αυτή την ευτυχία που έχω κάποιες στιγμές, όχι πάντα».