© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ GIOVANNA

Η πιο κομψή Ιταλίδα αποκαλύπτει τον stylish συνδυασμό που κολακεύει περισσότερο το σώμα


Η περίπτωση της Giovanna Battaglia είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα: είναι fashion editor και στιλίστρια και μια γυναίκα που έχει καταλάβει το αληθινό νόημα της μόδας.

Η μόδα είναι παιχνίδι. Ενα παιχνίδι συνδυασμών, αντιθέσεων, τόλμης και δημιουργικότητας, έμπνευσης και πειραματισμού.

Η Giovanna «μιξάρει» prints, φοράει πάντα φωτεινά και έντονα χρώματα, δεν φοράει τίποτα που δεν θα κολακέψει τη σιλουέτα της. Κάνει θραύση στο Instagram με τις δημοσιεύσεις της που -σε στιλιστικό επίπεδο- πάντα κάτι έχουν να σου προτείνουν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers που αυξάνονται ιλιγγιωδώς. Οι εμφανίσεις της Giovanna μοιάζουν να έχουν έναν «χορευτικό» ρυθμό. Εχουν αέρα, ένταση και πάθος.

Το αν είναι καλόγουστες ή όχι, έχει να κάνει την αισθητική αυτού που τις κρίνει. Η Giovanna δεν λέει ότι αυτό που φορά είναι το «σωστό». Σίγουρα, όμως,το υποστηρίζει με τον σωστό τρόπο και μας πείθει με τις επιλογές της.

Πολλές από αυτές έχουν κάτι κοινό: ένας συνδυασμός φαίνεται ότι είναι πολύ αγαπημένος για την Giovanna και τον επιλέγει εδώ και αρκετά χρόνια.Της ταιριάζει πολύ άλλωστε.

Η Giovanna συνηθίζει να φορά midi φούστες συνδυασμένες με τοπ και ψηλοτάκουνα.

 

Ενας άκρως κολακευτικός και ευέλικτος συνδυασμός που αναδεικνύει το πιο θηλυκό της κομμάτι.

Μπορεί να κολακέψει κάθε σωματότυπο, να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση μέσα στη μέρα: με άλλα λόγια ο συγκεκριμένος συνδυασμός μπορεί να φοριέται από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδό μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Διαβάστε επίσης: Μια Ιταλίδα fashion editor κατακτά τις βιτρίνες της Νέας Υόρκης