Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H κατακόκκινη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια με την απίθανη τσάντα από τα ZARA που έγινε sold out


Δυναμικό και επιβλητικό. Φλογερό και μεγαλοπρεπές.

Το κόκκινο χρώμα ήταν μια από μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

«Κόκκινο, το νέο μαύρο»: έγινε σύνθημα στον κόσμο της μόδας τη χρονιά που φεύγει.

Ενα από τα αγαπημένα χρώματα της βασίλισσας Λετίθια είναι η εκρηκτική αυτή απόχρωση και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει επιλέξει για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Αλλη μια εμφάνιση προστέθηκε σε αυτές που ξεχώρισαν για το 2017. Το κόκκινο χρώμα κυριάρχησε στo outfit που επέλεξε για επίσημη συνάντησή της με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε κόκκινες suede over the knee μπότες από το brand Μagrit που επιλέγει συχνά (οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι άλλη μια τάση που στα τέλη του 2017 έδειξε το ρεύμα της και θα συνεχίσει να έχει δυναμική παρουσία το 2018), κόκκινο παλτό, φόρεμα με prints και κόκκινη δερμάτινη τσάντα από τα Zara που κοστίζει 79,95 ευρώ και είναι sold out (την ίδια τσάντα είχε κρατήσει σε εμφάνισή της στην έναρξη του σχολικού έτους ενός επαγγελματικού λυκείου στην πόλη Teruel της Ισπανίας. Την είχε συνδυάσει με λευκό πουκάμισο, καρό παντελόνι και μαύρες γόβες).

Η βασίλισσα Λετίθια για ακόμα μια φορά, έδειξε ότι ξέρει να υποστηρίζει κάθε στυλιστική της επιλογή κρατόντας μια θαυμάσια ισορροπία μεταξύ διακριτικότητας, δυναμισμού και μεγαλοπρέπειας. Ενα μόνο χρώμα μπορεί να κυριάρχησει σε ένα outfit και να δείχνει κομψό, αρκεί να είναι το σωστό. Δηλαδή αυτό που μας ταιριάζει. 

Δείτε εδώ την εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια με ένα εκπληκτικό παλτό που φορέθηκε με μοναδικό τρόπο. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image