Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
07|01|2018 18:15
SHARE
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

Τα 6 κομμάτια που οι fashionista θα αφήσουν πίσω τους το 2018


Ωρα για αλλαγή! To 2018 υπόσχεται νέες διαδρομές στις λεωφόρους της μόδας.

Το 2017 μας σύστησε νέες τάσεις, μας έδειξε νέα στιλιστικά μονοπάτια, μας πρότεινε νέους τρόπους για να αναδείξουμε το πιο γοητευτικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Τα trends αλλάζουν όπως αλλάζει ο κόσμος γύρω μας. Μεταβάλλονται, επαναδιατυπώνονται και κάποια από αυτά αποσύρονται όταν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Το ταξίδι της μόδας είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.

Για να το απολαύσουμε χρειάζεται να έχουμε τη θετική διάθεση απέναντι στο «καινούριο», να μην σταματάμε τους πειραματισμούς, να είμαστε ανοιχτές σε απρόσμενους συνδυασμούς.

Υπάρχουν στιλιστικές τάσεις που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας και φορέθηκαν πολύ από τις fashionista. Ομως, το 2018, κάποιες από αυτές θα δώσουν τη σκυτάλη σε νέες, δείχνοντας ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- έχουν ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο παρουσίας στις εμφανίσεις μας.

Η μόδα του 2018 δεν απορρίπτει τις τάσεις που ίσως αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά αφήνει χώρο για καινούριες.

Ποια fashion items θα αφήσουν πίσω τους οι γυναίκες που αγαπούν το κομψό στιλ τη νέα χρονιά; 

1) Οff Shoulder: H«off shoulder» τάση (η τάση που θέλει τους ώμους ακάλυπτους) φαίνεται ότι δεν θα είναι στις πρώτες θέσεις των στιλιστικών επιλογών τη νέα χρονιά. Μια τάση που τα τελευταία χρόνια είχε δυναμική παρουσία (σε τοπ και φορέματα) ολοκληρώνει -προς το παρόν- τον κύκλο παρουσίας της σε street style εμφανίσεις. 

 

 

 

2) Mεγάλα σκουλαρίκια: Τα statement σκουλαρίκια που δεν περνούν απαρατήρητα, δίνουν τη θέση τους σε διακριτικά κολιέ που ολοκληρώνουν με κομψότητα τις καθημερινές εμφανίσεις μας. 

 

 

 

 

3) Millennial Pink: Το ροζ που έγινε απόλυτη τάση του 2017, δίνει τη θέση του στο χρώμα της λεβάντας (lavender) και στο έντονο βιολετί.  

 

 

4) Βοmber jackets: Τα bomber jackets από σατέν και βελούδο ήταν μια σταθερή επιλογή για τις fashionista και κυριάρχησαν σε street style εμφανίσεις. Ομως, το 2018 αναμένεται να είναι η χρονιά των blazers. 

 

 

 

 

 

5) Skinny jeans: Η πολύ στενή γραμμή στα τζιν δίνει τη θέση της σε πιο χαλαρές γραμμές αυτή τη σεζόν. Παρά το ότι τα skinny jeans εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή τζιν σύμφωνα με τις πωλήσεις, θα δώσουν τη σκυτάλη σε νέες εκδοχές. 

 

 

6) Βallet flats: Δίνουν τη θέση τους σε mules και loafers.