Το Wolves of Kitchen του Άλσι Σινανάι που γνωρίσαμε από τον Ορνό της Μυκόνου, έρχεται και στο Νέο Ψυχικό και φιλοδοξεί να γίνει το νέο κρεατοφαγικό στέκι της πόλης.
Ο Άλσι, που εκτός από ιδιοκτήτης, επιμελείται και την κουζίνα, έχει περάσει και από το Mr. Pug ως Head Chef, το Athens Ledra Hotel, το Oozora, αλλά και το Elias Koukoutsi, όποτε έχει επαφή με κουζίνες από όλα τα μέρη του κόσμου.
Παράλληλα, δίνει συμβουλές και μέσω των social media σχετικά με τις πρώτες ύλες για όλους τους επίδοξους σεφ: όπως για παράδειγμα, ότι το μοσχάρι για να έχει καλύτερη γεύση και υφή πρέπει να σιτέψει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, ώστε να δίνει πιο τρυφερό και νόστιμο αποτέλεσμα.
Το κατάστημα της Μυκόνου βασιζόταν σε εισαγόμενα κρέατα από τον Δρακούλη και είχε μια περιορισμένη λίστα από άλλες επιλογές. Στην αθηναϊκή εκδοχή, το μενού διαφοροποιείται αισθητά, δίνει πλέον έμφαση στο ελληνικό κρέας, ενώ προτείνει και ορισμένα άλλα πιάτα.
Το Wolves of Kitchen στεγάζεται στους παλιούς «Διόσκουρους» κι έχει ανακαινιστεί από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Παυλή.
Η βιομηχανική αισθητική συνδυάζεται άψογα με το ακατέργαστο ξύλο, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα.
Η υπέροχη κουζίνα του μαγαζιού είναι ανοιχτή, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία ψησίματος, να δείτε το καπνιστήριο κρεάτων, ή το ψυγείο σιτέματος, που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό πριν καν πάρετε τον κατάλογο στα χέρια σας.