Το Chateau Leognan από το Μπορντώ της Γαλλίας στο L'Audrion στην Πλάκα | 0 bovary.gr
Το Chateau Leognan από το Μπορντώ της Γαλλίας στο L'Audrion στην Πλάκα | 0 bovary.gr
24|04|2019 14:56
SHARE
L' AUDRION

Το Chateau Leognan από το Μπορντώ της Γαλλίας στο L'Audrion στην Πλάκα


Ο οίνος είναι πάθος!

Αυτό το πάθος έκανε τον Philippe Miecaze να εγκαταλείψει τον εταιρικό κόσμο και να αφιερώσει τη ζωή του στo όνειρό του – να φτιάχνει κρασί στην περιοχή Bordeaux της Γαλλίας.

O ενθουσιασμός του οδήγησε τον Miecaze να αγοράσει έναν αμπελώνα στα περίχωρα του Bordeaux και εκεί το 2005 γεννήθηκε το Chateau Leognan! Το Chateau Leognan, πέραν από τον εξαιρετικό αμπελώνα του, διαθέτει 4 σουίτες, συνεδριακούς χώρους και κελάρια, όπου δοκιμάζονται τα εξαίρετα κρασιά που παράγονται στις εκτάσεις του.

Την Τετάρτη, 1η Μαΐου, στο L'Audrion στην Πλάκα θα καλωσορίσουν τους οινοπαραγωγούς του Chateau Leognan από το Bordeaux, Philippe & Chantal Miecaze.

Στη συνάντηση αυτή θα έχετε την ευκαιρία για μία Chateau Leognan Wine Degustation κατά την οποία θα δοκιμάσετε την εκτενή γκάμα των κρασιών του Chateau Leognan και πιο συγκεκριμένα δύο κόκκινα, δύο λευκά και ένα ροζέ κρασί.

Το κρασί θα συνοδεύεται από πιάτα που θα ετοιμάσει ο σεφ Φώτης Καφτάνης αρμονικά συνδυασμένα με τις ποικιλίες κρασιών του Chateau Leognan.

Κόστος Wine Tasting: από 15 ευρώ ανά άτομο.

Οικοδεσπότες θα είναι οι ιδιοκτήτες Gilles και Marie Laure Bocabarteille του βραβευμένου L'Audrion, της γαλλικής cave ά manger στη γραφική γειτονιά της Πλάκας.

Το L'Audrion προσφέρει ένα μεγάλο κελάρι με πάνω από 200 μοναδικές ετικέτες γαλλικών κρασιών από διαφορετικές περιοχές, μερικές από τις οποίες θα βρείτε μόνο στην φημισμένη Cave a manger της Πλάκας!

Κάντε κράτηση για τη Chateau Leognan Wine Degustation ή για δείπνο στο L'Audrion στο 210 3241193

Δοκιμή κρασιού από 15 ευρώ ανά άτομο.