Μια πλούσια μους σοκολάτας, ένα cheesecake με μπισκοτένια βάση, ένας δροσερός χυμός πεπονιού -που μάλιστα συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο- και μια λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης από τα χέρια του ταλαντούχου pastry chef, Διονύση Αλέρτα.
Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προιόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, σκέφτηκε ότι η απόλαυση δεν χρειάζεται να περιοριστεί σε ένα πιάτο και προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με την ομάδα των Mon Dessert και τον Διονύση Αλέρτα. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας gourmet σειράς υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με λαχταριστές γεύσεις από τα χέρια του πιο ταλαντούχου pastry chef.
Mια τέτοια πρωτότυπη, «ροκ» συνεργασία δεν μπορούσε να μην παρουσιαστεί σε έναν απόλυτα ροκ χώρο, εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά της πόλης.
Σε έναν από τους πιο γραφικούς δρόμους της Αθήνας, στην οδό Αδριανού, το Hard Rock Cafe Athens μας υποδέχτηκε υπό τους ήχους Live Rock μπάντας και εμείς αφεθήκαμε στην εμπειρία. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κράτησε το τιμόνι της παρουσίασης με χιούμορ και σε ένα δυνατό βίντεο είδαμε τον Διονύση Αλέρτα εν «ώρα δράσης».
H γλυκιά σειρά υγρών αναπλήρωσης Mon Dessert by Dionysis Alertas δεν έχει μόνο την υπογραφή δεξιοτεχνίας του pastry chef αλλά και τη σφραγίδα ποιότητας και τεχνογνωσία του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ).