O Διονύσης Αλέρτας μετατρέπει το άτμισμα σε μια πληθωρική gourmet εμπειρία για τη Nobacco | 0 bovary.gr
O Διονύσης Αλέρτας μετατρέπει το άτμισμα σε μια πληθωρική gourmet εμπειρία για τη Nobacco | 0 bovary.gr
MON DESSERT

O Διονύσης Αλέρτας μετατρέπει το άτμισμα σε μια πληθωρική gourmet εμπειρία για τη Nobacco


Μια πλούσια μους σοκολάτας, ένα cheesecake με μπισκοτένια βάση, ένας δροσερός χυμός πεπονιού -που μάλιστα συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο- και μια λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης από τα χέρια του ταλαντούχου pastry chef, Διονύση Αλέρτα.

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προιόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, σκέφτηκε ότι η απόλαυση δεν χρειάζεται να περιοριστεί σε ένα πιάτο και προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με την ομάδα των Mon Dessert και τον Διονύση Αλέρτα. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας gourmet σειράς υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με λαχταριστές γεύσεις από τα χέρια του πιο ταλαντούχου pastry chef.

Mια τέτοια πρωτότυπη, «ροκ» συνεργασία δεν μπορούσε να μην παρουσιαστεί σε έναν απόλυτα ροκ χώρο, εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά της πόλης.

Σε έναν από τους πιο γραφικούς δρόμους της Αθήνας, στην οδό Αδριανού, το Hard Rock Cafe Athens μας υποδέχτηκε υπό τους ήχους Live Rock μπάντας και εμείς αφεθήκαμε στην εμπειρία. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κράτησε το τιμόνι της παρουσίασης με χιούμορ και σε ένα δυνατό βίντεο είδαμε τον Διονύση Αλέρτα εν «ώρα δράσης».

H γλυκιά σειρά υγρών αναπλήρωσης Mon Dessert by Dionysis Alertas δεν έχει μόνο την υπογραφή δεξιοτεχνίας του pastry chef αλλά και τη σφραγίδα ποιότητας και τεχνογνωσία του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ).

Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, o σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, o σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το εγχείρημα Mon Dessert αποδεικνύει ότι η ζαχαπλαστική μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε και να γευτούμε.

Το άτμισμα μπορεί να έχει μεγαλύτερη απόλαυση γι’αυτούς που το αγαπάνε: το Mon Dessert το μετατρέπει σε gourmet εμπειρία.

 

Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Οι πρώτες τέσσερις γεύσεις είναι μόνο η αρχή, καθώς οι νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία επιπλέον νέων γεύσεων που θα εμπλουτίσουν την γκάμα υγρών αναπλήρωσης της σειράς Mon Dessert.

Η σειρά διατίθεται σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού.

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO
Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO

Το project Mon Dessert έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια της εταιρείας NOBACCO να στηρίξει την ελληνική καινοτομία και δημιουργικότητα. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε το NOBACCO =ISSON, την πιο κομψή συσκευή ατμίσματος της ελληνικής αγοράς.

Πάμε να γνωρίσουμε αναλυτικά τις 4 γεύσεις που υπογράφει ο Διονύσης Αλέρτας:

Το Mon Dessert Sabayon Chocolat υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία ατμίσματος, με επίκεντρο και βασικό συστατικό την αγαπημένη σοκολάτα. Ο ατμιστής γεύεται μία πλούσια μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie.

Στο Mon Dessert Cheezit, ο ατμιστής θα απολαύσει τη λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με τη μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας.

Για τους λάτρεις των φρούτων, δημιουργήθηκε το Mon Dessert Melon Past(e), αφού σε κατακτά με το δροσερό χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Στο γευστικό προφίλ κυριαρχεί το δροσερό πεπόνι που εναλλάσσεται με το όξινο lime και ολοκληρώνεται με τη γλυκάδα του βερίκοκου απογειώνοντας την απόλαυση!

 

Η λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά. Όλα αυτά, στο Mon Dessert Cream Nuts, όπου η απόλυτη ισορροπία γεύσεων θα ανταμείψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO
Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO